Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

BLACKBOLT PLANETARNI MEŠALNIK (221570)

BLACKBOLT PLANETARNI MEŠALNIK (221570)

Hendi

Proizvajalec: Hendi

Več informacij

Cena: 649,00 € 519,20 € (Cena je brez DDV-ja)

Zaloga: na voljo (dobava: do 7 dni)

HENDI Blackbolt je profesionalen, vsestranski in večnamenski planetarni mešalnik.
Zaradi svoje prilagodljivosti, odličnega in brezčasnega dizajna ter uporabe visokokakovostnih materialov je HENDI Blackbolt kos tudi najzahtevnejšim gastronomskim izzivom in predstavlja nepogrešljiv del vsake sodobne kuhinje.

HENDI Blackbolt navdušuje s svojim preprostim in uporabniku prijaznim rokovanjem:

  • 11-stopenjska nastavitev moči, nastavljiva z vrtljivim gumbom
  • jasen in lahko berljiv digitalni zaslon
  • funkcija odštevanja za nastavitev časa priprave
  • funkcija mehkega zagona za enostavno prilagajanje nastavitev hitrosti
  • enostavna namestitev dodatkov: kavelj za gnetenje, metlica za stepanje, ploščata metlica in ploščata metlica s fleksibilnim robom (visokokakovostno nerjaveče jeklo AISI 304 in plastika POM)
  • 4 standardni programi: gnetenje, mešanje, stepanje beljakov, stepanje smetane

Tih enosmerni motor z dolgo življenjsko dobo (1500 W) zagotavlja enakomerno vrtenje in gladek prehod na želeno stopnjo moči.

Inovativen in patentiran hladilni sistem zanesljivo ščiti napravo pred pregrevanjem tudi pri intenzivni vsakodnevni uporabi (npr. pri 60 minutah neprekinjenega delovanja).

Jermenski pogon v obliki črke V zagotavlja posebej tiho delovanje, optimalen prenos moči in enostavno uporabo brez vzdrževanja.

Zahvaljujoč prostorni skledi (7 litrov) izdeleni iz nerjavečega jekla, je mogoče enostavno obdelati tako velike kot majhne količine sestavin, vključuje praktičen plastični pokrov s polnilno odprtino za priročno dodajanje sestavin med delovanjem.

Dimenzije (šxvxg): 310x379x460 mm
Napetost: 230 V
Moč: 1500 W

Povpraševanje

    1. Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.