Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

ZAKLJUČNA DELA V TOVARNI SLADOLEDA

ZAKLJUČNA DELA V TOVARNI SLADOLEDA

06. december 2016

V mesecu Decembru bo svoja vrata odprla Tovarna sladoleda Stork, v Mariboru. Trenutno potekajo zaključna dela in veseli smo, da je naše podjetje del tako velikega projekta.

Da bodo lahko v Tovarni sladoleda Stork delali nemoteno in proizvajali velike količine sladoleda, smo v ta namen izdelali hladilne in zamrzovalne komore po meri. Po posvetu in izrisu je naša izkušena ekipa hladilničarjev in serviserjev, posrkrbela za sestavo in montažo hladilnih ter zamrzovalnih komor po merah in željah naročnika. Poleg hladilnih/zamrzovalnih komor, smo tovarno opremili tudi s šok komorami in izvedli celotni nadzorni sistem.

S komoro pridobite bistveno več prostora, kar pripomore k lažji razporeditvi proizvodov in večji preglednosti. Hladilno in zamrzovalno komoro (lahko tudi kombinirano hladilno-zamrzovalno komoro) sestavimo glede na vaše želje, potrebe ter zmožnosti prostora. Poleg zunanjosti se lahko uredi tudi notranjost komor, ki je prav tako narejena po vaših preferencah.

V galeriji si lahko pogledate slike poteka dela v Tovarni sladoleda Stork.

V kolikor tudi vi potrebujete hladilno/zamrzovalno komoro, ali imate dodatna vprašanja nas kontaktirajte.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.