Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Hitri užitki v Planet Tuš Celje

Hitri užitki v Planet Tuš Celje

24. februar 2017

V tem tednu smo dokončali še en pomemben projekt, in sicer smo sestavili ter zmontirali celotno opremo za projekt Hitri užitki v Planet Tuš Celje.  Gre za povsem novo kulinarično ponudbo, za katero so se pri Tušu odločili, saj želijo obiskovalcem nuditi tople obroke, ki so postreženi takoj. S pomočjo team-a Kaza so se uvrstili med hipermarkete, ki najbolj sledijo trendom sodobnih nakupovalnih centrov, saj je oprema vrhunska in moderna.

Glavni del projekta so bile vitrine in parnokonvekcijske pečice. Po posvetu smo se lotili načrtovanja in risanja vitrin, saj so prav vse narejene po meri in glede na potrebe naročnika. Skupaj smo se odločili, da za njihove namene pridejo v poštev predvsem grelne in nevtralne vitrine, ki bodo omogočile da hrana ostaja sveža in topla čez cel dan. Prav tako pa smo pri Kaza sistemi poskrbeli, da imajo vitrine privlačen in moderen pridih. Parnokonvekcijske pečice, ki smo jih namenili za uporabo pri pripravi Hitrih užitkov, so kvalitetne, slovenske izdelave, naša ekipa serviserjev pa jih je skrbno zmontirala in sestavila, prav tako pa bodo na voljo pri kakršnikoli potrebi po servisiranju.

Planet Tuš Celje smo opremili in jim predstavili tudi novost, ki smo jo izrisali in sestavili pri Kaza sisetemi. Sprejeli so jo zelo dobro in so nad njo več kot navdušeni. Gre za vzhajalno komoro, več o njej pa izveste v prihajajočem tednu, ko vam razkrijemo kaj več tudi o novih Fines parnokonvekcijskih pečeh Pro Cook.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.