Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Februarski team building

Februarski team building

07. marec 2017

Ker se znamo pri Kaza sistemi poleg trdega dela tudi dobro zabavati, smo se pretekli vikend udeležili team buildinga, ki je potekal, kar pri direktorju doma. Tokrat smo se razdelili v skupine in tekmovali za privlačno nagrado – petkovo smučanje v Nassfeldu. Vzdušje je bilo precej tekmovalno, hkrati pa smo se zraven dodobra nasmejali.

Začeli smo z degustacijo vin, kjer so se nekateri izkazali za odlične poznavalce slovenskih vin, saj so pravilno ugotovili skoraj vsako vrsto in njihove letnike. Ostali pa se bomo z veseljem udeležili izobraževanja namenjenega poznavanju vin, saj se je naše znanje na tem področju izkazalo za bolj šibko. Ko smo bili že vsi dobro ogreti in podloženi z okusnim kosilom, smo nadaljevali s pantomimo in se iz srca nasmejali vsem mimikom. Ker je bila panotmima povezana z našo dejavnostjo, smo se kar pošteno namučili, da smo pokazali določeno pojme in, da smo jih kot gledalci ugotovili. Za zaključek team buildina pa je vsaka skupina morala pripraviti po dve pici. Izmed vseh sestavin smo skušali izbrati tiste, ki bi pico naredile res posebno in slastno. Zmaga je na koncu pripadala ekipi z največ točkami.

Ekipa Kaza je še enkrat dokazala, da smo dober team, ki zna sodelovati tako v profesionalnem okolju, kot tudi v bolj sproščenem prijateljskem krogu. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.