Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Prenovili smo Kavarno Tromostovje

Prenovili smo Kavarno Tromostovje

28. april 2017

Prenovo svoje kavarne so nam tokrat zaupali pri podjetju Sedam 99. Ukvarjajo se predvsem z gostinsko dejvnostjo in imajo v lasto kar nekaj objekotv  - Okrepčevalnica Sarajček, pekarna slaščičarna in gostilni Damajanti, restavracija Saraj ter Sadni vrt. Za nih smo prenavljali Kavarno Tromostovje v centru Ljubljane, kjer je bila naša naloga ustvariti moderen ambient, ki vsaki stranki omogoči  prijetno izkušnjo. Opremili smo jih z novo pomivalnicovitrinami za različne sladice, novim točilnim pultom in barom ter z ledomati.

S prihodom pomladi se je pričela sezona koktajlov, zato smo za začetek priskrbeli nove ledomate - enega za polne kocke in enega za zrnast led. Pijače bodo osvežilne in okusne, saj bo led narejen iz popolnoma čiste in sveže vode. Pomemben del celotne prenova sta bila točilni bar in pult, saj sta srce kavarne. Osredotočili smo se na to, da bo videz moderen in privlačen in bo tako privabil še več strank. Ekipa projektanotv in serviserjev pa je poleg videza, poskrbela tudi uporabnost točilnega pulta in bara, saj bo ta zaposlenim omogočal lažje in hitrejše opravljanje dela. V kavarni ponujajo sveže in okusne sladice, zato smo morali poskrbeti, da bodo take ostale dlje časa. V ta namen smo postavili vitrine, modernega videza, ki zagotavljalo primerno hranjenje in postavitev sladic. Torte in vitrine si lahko ogledate v posnetku na njihovi Instagram strani s klikom na vitrine-posnetek. Za konec smo Kavarno Tromostovje opremili z novimi pomivalnimi stroji za belo in stekleno posodo v pomivalnici. Za njihovo uporabo, smo izbrali pomivalne stroje, ki posodo operejo kvalitetno in, ki bodo na dolgi rok poskrbeli za to, da še vedno izgleda kot nova. 

Vabljeni v Kavarno Tromostovje na Prešernov trg 1, kjer bo za vas poskrbela odlična ekipa. Svoje brbončice boste lahko razvajali z izborom svežih sladic, ki si jih lahko že predhodno ogledate v vitrinah, v vročih dneh pa se lahko osvežite s koktejli, pripravljenimi izpod rok izkušenih barmanov in ohlajenih z ledom iz novih ledomatov. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.