Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

S HOSHIZAKI LEDOMATI DO POPOLNIH LEDENIH KOCK

S HOSHIZAKI LEDOMATI DO POPOLNIH LEDENIH KOCK

05. julij 2017

Predvsem v poletnih mesecih in vročih dneh so ledomati nepogrešljivi del gostinske opreme, v restavracijah, barih, hotelih in drugih gostinskih obratih. Kakovost ledu je zelo pomembna, zato mora vaša naprava zagotavljati, da imate na razpolago pravo vrsto ledu, ki ga tekom obratovalnega časa nikoli ne zmanjka.

Posebnost ledomatov Hoshizaki je predvsem pri ustvarjanju polnih ledenih kock. Polne ledene kocke so izdelane praktično brez luknje in narejene iz popolnega bistrega ledu. Tako je okus pijače bolj izrazit, saj polna ledena kocka nima nobenega dodatnega priokusa, hkrati pa se led topi zelo počasi.

Poleg polnih kock, lahko s Hoshizaki ledomati izdelate valjast in polvaljast ter zrnast led. S pravim ledomatom ne boste rabili treti ledu, saj vam bo ta že sam proizvedel popoln zrnast led. Na izbiro so tudi ledomati, ki proizvajajo led posebnih oblik, kot so zvezde in srca, okrogel ter klobučast led. Poleg izredno zanimive oblike ledu, bo gost ob hladnem napitku užival dalj časa, saj se led topi veliko počasneje, kot če bi bil ustvarjen v klasičnemu ledomatu. 

V kolikor tudi vi potrebujete ledomat ali imate dodatna vprašanja, nas kontaktirajte.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.