Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

64. Gostinsko-turistični zbor

64. Gostinsko-turistični zbor

19. oktober 2017

17. in 18. oktobra 2017 smo se udeležili 64. Gostinsko-turističnega zbora v Kranjski Gori. Skupaj s partnerji smo obiskovalcem predstavili našo celovito ponudbo gostinske opreme. Obiskovalci so se lahko srečali z parkokonvekcijskimi in pekarskimi pečmi Fines, termično opremo Gazzi, pomivalno tehniko Wexiodisk, rezalniki in sekljalniki Robot Coupe, aparati za pripravo testenin La Monferinna Imperia, filtri vode Brita, čistila Ecolab in mnogimi drugimi.

Skupaj s partnerji smo bili del razstavnega kot tudi tekmovalnega dela dogodka. Na razstavnem delu smo obiskovalcem predstavili našo celostno paleto izdelkov, kjer so lahko artikle, njihove lastnosti in delovanje podrobneje spoznali. Prikazali smo praktično uporabo rezalnika in sekljalnika in izdelavo testenin z aparatom La Moniferinna Imperia.

Z končnim rezultatom GTZ-ja smo več kot zadovoljni, saj nam je omogočil da dobimo veliko novih koristnih informacij za naše nadaljno, še bolj uspešno, delovanje in pa veliko idej za naše izboljšanje. Ponosni smo na naše sodelovanje in se že veselimo vseh naslednjih.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.