Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Profesionalna pizza peč za vrhunske ''Gourmet'' pizze

Profesionalna pizza peč za vrhunske ''Gourmet'' pizze

09. januar 2019

Profesionalna pizza peč proizvajalca Moretti Forni je v Fetiche baru omogočila nadgradnjo ponudbe z odličnimi ''Gourmet'' pizzami.

Ponudba profesionalnih peči za peko pic proizvajalca Moretti Forni je ena tehnološko najnaprednejših. Proizvodni program zajema raznovrstno paleto profesionalnih peči za peko pizz, od tistih enostavnih z ročno regulacijo, do tistih z elektronsko regulacijo. Kljub temu, da so pizza peči električne, z njimi zaradi inovativne tehnologije v njih dosegamo efekte peke kot v pravih "krušnih pečeh".

Profesionalna pizza peč omogoča peko različnih peciv, pizz in kruha in je primerna za restavracije, hotele, pekarne, slaščičarne, trgovine, bencinske servise...,  Z izbiro ustreznega modela boste dosegli vrhunske rezultate.

V Fetiche baru so pizze razvijali kar eno leto. S pomočjo kuharskega mojstra Simoneja Padoana iz Verone in zagnanostjo lastnika izjemnega bara na Cankarjevem nabrežju imamo v Ljubljani pizze kakršnih do sedaj nismo bili vajeni.. Iz testa vzhajanega na drožeh, in z nadevi, ki so lahko zelo drzni, pripravljene po posebnih postopkih z izjemno natančnostjo.

Več o Fetiche baru in uspešni poslovni poti si lahko preberete: https://siol.net/trendi/kulinarika/ljudje-nocejo-ves-cas-jesti-le-burgerjev-ampak-potrebujejo-kaj-novega-intervju-485329 .

Čestitamo celotni ekipi Fetish bara za izjemne rezultate.

Vam pa na vaši poslovni poti želimo veliko izzivov in poguma. Glede tehnologije kuhinje pa ne skrbite. Pokličite nas in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev.

Projektiranje tehnologije kuhinje v Kaza sistemih  predstavlja iskanje ustreznih rešitev tehnologije kuhinje, pomoč pri izbiri ustrezne opreme kuhinje, pravilno postavitev opreme in zagotovitev ustreznosti vsem predpisom in standardom. Prodaja in kvalitetna montaža tehnologije kuhinje ter zanesljiv servis hladilne tehnike in gostinske opreme z vami na dolgi rok.

V ponos nam je, da smo del izjemnih projektov in veselimo se tudi vašega sporočila ali klica.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.