Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

VERTIKALNI TOASTER

22. januar 2019

Profesionalne kuhinje so sestavljene iz osnovnih enot, ki so groba priprava, fina priprava, termična obdelava, hladilni del, pomivalni del, shranjevanje... Vsaka kuhinja pa ima v vsaki enoti še mnogo manjših profesionalnih kuhinjskih aparatov, ki pomagajo pri tem, da je delo čim bolj enostavno, izdelki pa vrhunski.

Fast food-i in ostale hitre restavracije so tiste, ki morajo zaradi svojega principa delovanja, vso pripravo izpeljati  čim bolj optimalno. Vertikalni toaster je ena izmed rešitev, da dosežete zares dobro kvaletiteto hamburgerjev in sendvičev....

Izdelajte hamburger tako, da ga postrežete s povsem sveže opečenimi bombetkami. Z vertikalnim toasterjem dosežete, da bombetke pridobijo hrustljavo zlato rjavo barvo, tako ne bodo vpile sokove sestavin in bo burger ostal trden in okusen.

 Vertikalni toaster najboljšega ameriškega proizvajalca ANTUNES je odlična rešitev za:

-          enakomerno pečenje vsega peciva

-          enaka zapečenost čez celotno površino

-          enostaven in hiter za uporabo

-          določen čas peke – 25 ali 50 sekund


Ameriško podjetje Antunes je ekspert na področju priprave hitre hrane. So najboljši proizvajalci na ameriškem trgu in seveda še daleč naokrog.

 

 


Naša stranka Pivovarna Union Laško se dobro zaveda, kako pomembna je kvaliteta hamburgerja, zato se že lahko pohvali z uporabo vertikalnega toasterja v svojii kuhinji.


V kolikor bi želeli odličen nasvet smo vam z veseljem na voljo.

Stopite v kontakt z nami, z veseljem vam pomagamo, da uresničimo vaše želje.




 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.