Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

GAST EXPO 2019

GAST EXPO 2019

13. februar 2019

Kaza sistemi d.o.o. smo se na Gospodarskem razstavišču skupaj s partnerji Horeca centra ponovno predstavili na Sejmu okusov 2019.

 S pestrim programom in največjim razstavnim prostorom smo obiskovalcem predstavili naše delo: projektiranje, montaža, servis in prodaja profesionalne gostinske opreme ter hladilnih sistemov.

Z aparati za pripravo, rezanje in sekljanje zelenjave ter ROBOT COOKom proizvajalca Robot Coupe smo naredili odlično Holandsko omako, domačo majonezo, grahov pire, čokoladno kremo,…

S sokovnikom Robot Coupe J80 pa smo se odžejali z odličnimi sveže iztisnjenimi sokovi.

Aparat za izdelavo testenin proizvajalca La Monferrina je bil eden izmed najbolj zanimivih razstavljenih artiklov.

Pokazali smo kako se naredi domače testenine, seveda pa smo jih kasneje tudi skuhali ter degustirali. Obiskovalci so bili navdušeni.

Vsak dan smo na profesionalnih pečeh Fines pekli sveže rogljičke in drugo pekovsko pecivo, razstavljen pa je bil tudi lupilec krompirja Duplex, pomivalna tehnika Wexiodisk, hladilne omare Alpfrigo, termična oprema Gazi ter čistila Ecolab.

 Sejem se je več kot uspešno zaključil, mi pa gremo s polno nove energije novim izzivom naproti.

 Če tudi vi potrebujete profesionalno gostinsko opremo ali pa pomoč pri projektiranju nas kontaktirajte: klic ali sporočilo.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.