Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Horeca center

Horeca center

28. marec 2019

Tudi letos smo na Sejmih okusov skupaj s partnerji Horeca centra (gospodarsko interesno združenje) imeli enega največjih razstavnih prostorov, na katerem smo ves čas skrbeli za dogajanje. Pekli smo rogljičke ter slane prigrizke v pečeh proizvajalca Fines, testirali smo sokovnik J80 ter na Robot Cook-u priznanega francoskega Robot Coupe-ja naredili odličen grahov pire, holandsko omako, čokoladno kremo,... Največ navdušenja pa je bilo na delavnici, kjer smo na napravi za izdelovanje testenin proizvajalca La Monferrina naredili domače testenine različnih oblik ter njoke. Kuharski mojster Božo Salaj je na termični opremi proizvajalca Gazi sveže narejene testenine tudi pripravil, verjetno pa ne rabimo posebej omenjati, da so bile odlične, naši želodčki pa prijetno siti.

V naši družbi so svoje kulinarične sposobnosti pokazali tudi kuharski mojstri: Jernej Podpečan, Primož Dolničar in David Bais.

S celostno ponudbo profesionalne gostinske opreme so se skupaj s Kaza sistemi d.o.o. predstavili še: Alpfrigo, DSP (Wexiodisk), Ecolab, Fiducia, Fisti, Valtek, Gazi in Fines).

Ponosni smo, da smo del Horeca centra ter da s partnerji gojimo ne samo poslovne temveč tudi prijateljske vezi.

Več o samem dogodku si lahko preberete v marčevski številki revije Pet zvezdic.

Če potrebujete profesionalno gostinsko opremo ali pa pomoč pri projektiranju nas kontaktirajte: klic ali sporočilo. Z veseljem vam bomo pomagali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.