Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Prekucne ponve nove generacije FIREX

Prekucne ponve nove generacije FIREX

29. april 2019

Na sedežu podjetja Firex v Bellunu v Italiji, ki je proizvajalec najsodobnejših naprav za termično obdelavo živil, se je naša ekpia mudila na demonstraciji delovanja naprav ter izobraževanju o njih.

Cucimix in Cucimax okrogle prekucne ponve z avtomatskim mešalnikom imajo v primerjavi s pravokotnimi to prednost, da prisotnost osebja med samim kuhanjem ni več potrebna.

Prekuckna ponev z avtomatskim mešalnikom poskrbi za enakomerno kuhanje, pečenje ali praženje vsebine. Večtočkovne temperaturne sonde v dnu, tik nad dnom in opcijsko v stenah posode zagotavljajo pravo temperaturo toplotne obdelave, naj bodo to jedi na žlico, omake za testenine, kremne zelenjavne juhe ali pa komponente za slaščice, kot sta angleška krema in karamela.

Prekucke Cucimix in Cucimax so opremljene z FTC (Firex Touch Control) zaslonom na dotik in uporabniškim vmesnikom, ki omogoča najenostavnejše upravljanje, ustvarjanje lastnih receptov z do dvajset koraki ter nastavljanje vseh funkcij naprave.

Cucimix in Cucimax naprave so na voljo v kapacitetah od 30 do 310 litrov. Pri posameznih modelih je mogoča tudi nadgradnja z različnimi pripomočki, ki omogačajo opravljanje specifičnih funkcij ali pa v splošnem olajšajo delo.

Prekucnike Cucimix in Cucimax bomo v prihodnjih dneh še podrobneje predstavili, zato ne pozabite na ponovni obisk naše spletne strani.

Za vse dodatne informacije glede Firexovih novih naprav ali ostale profesionalne gostinske opreme smo vam z veseljem na voljo, zato ne odlašajte s sporočilom ali klicem.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.