Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Udeležili smo se sejma Sigep v Riminiju

Udeležili smo se sejma Sigep v Riminiju

25. januar 2016

Udeležili smo se sejma Sigep v Riminiju z namenom povečanja sodelovanja z obstoječimi partnerji na področju gostinske in hladilne opreme in željo po uresničevanju novih ciljev z novimi partnerji.

Na gostinskem sejmu smo testirali nove naprave priznanih evropskih proizvajalcev; sladoledne vitrine, vitrine za pekarne in slaščičarne, naprave za sladoled, hladilne omare, pomivalne stroje, nove sisteme električnih žarov, nove oblike termoposod in transportnih vozičkov, ….

Še posebno pozornost smo tokrat namenili proizvajalcem vitrin, zato smo natančneje pregledali vitrine proizvajalcev CIAM, ISA, IFI, Ital Design, Gelo Standard, Deblassi, Bocchini…

Skupaj z enim največjih svetovnih proizvajalcev smo sklenili dogovor, da bomo z njihovimi sladolednimi vitrinami dopolnjevali lastno proizvodnjo slaščičarskih ter pekarskih vitrin. Nove modele vitrin in proizvajalca vam predstavimo v prihajajočem mesecu…

 

Za vse, ki vas zanimajo hladilne, zamrzovalne, nevtralne ali ogrevane vitrine smo na voljo na naših kontaktnih številkah Pokličite nas, ne bo vam žal.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.