02. februar 2022
Danes vsi iščemo načine za bolj zeleno in trajnostno življenje, kajne? In velike kuhinje so odličen kraj za začetek.
V gastronomskih obratih je potrebna ustrezna gastronomska oprema, ki omogoča učinkovito, udobno in zdravju ter okolju prijazno shranjevanje organskih odpadkov. Vsi dobro vemo, da nepravilno skladiščenje organskih odpadkov privabi neprijetne vonjave, nezaželene škodljivce in povzroči pojav življenju nevarnih bakterij.
Ste kdaj razmišljali o vključitvi hladilne komore za shranjevanje organskih odpadkov v svojo restavracijo?
Hladilna komora za organske odpadke ODP 2 IGLOO je naprava, ki bi jo morala imeti vsaka šolska kuhinja, restavracija, trgovina z živili ali obrat za proizvodnjo hrane. Uporaba komore ODP 2 zagotavlja učinkovito shranjevanje različnih vrst živilskih odpadkov in ostankov hrane na nizki temperaturi ter nudi zaščito odpadkov pred nastajanjem zdravju in življenju škodljivih snovi. Hladilni sistem preprečuje nadaljnjo razgradnjo odpadkov in nastanek neprijetnih vonjav.
Komore ne odlikuje le visoka funkcionalnost, temveč tudi solidna izdelava, zaradi česar je zelo trpežna in vzdržljiva za vsakodnevno uporabo. Opremljena je z dvema 120-litrskima zabojnikoma za odpadke. Zaradi velike površine za shranjevanje odpadkov je kot nalašč za gostinske in poslovne prostore velikih formatov ter zdravstvene centre. Izdelana je iz nerjavečega jekla, kar zagotavlja moderen videz in visoko vzdržljivost.
Vse sodobne kuhinje že imajo hladilno komoro za organske odpadke. Zakaj je ne bi imeli tudi vi?
Za vse informacije smo vam na voljo na info@kaza-sistemi.si
Vaš Gastronom team