Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Profesionalne salamoreznice za okusne sendviče, narezke ali popolne rezine pršuta

Profesionalne salamoreznice za okusne sendviče, narezke ali popolne rezine pršuta

28. februar 2022

Profesionalne salamoreznice oz. profesionalne mesoreznice so eden izmed tistih malih aparatov, ki so v vsaki profesionalni kuhinji nepogrešljiv del oz. lahko bi kar rekli nujen pripomoček.

Hitra in enostavna uporaba v vseh kuhinjah

Še posebno rezanje suhih mesnin je tudi še za tako izkušenega gostinca neprijetno opravilo. Z uporabo prave profesionalne salamoreznice se izognemo temu, da so kosi narezani neenakomerno debelo, ampak hitro, enostavno in enakomerno. Profesionalna salamoreznica je primerna tako za domačo uporabo, kot tudi za trgovine, supermarkete, restavracije pa tudi šole, vrtce ter domove upokojencev.

Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu profesionalne salamoreznice?

Pri nas vam nudimo profesionalne salamoreznice in polprofesionalne salamoreznice različnih proizvajalcev (Sirman, Berkel, Noaw...), ki se razlikujejo po velikosti in moči motorja, imajo inox ali aluminijasto ohišje, različen premer rezila, ki je lahko le-to nagnjeno ali ne, ...
Naše profesionalne salamoreznice so varne za rokovanje, saj imajo zaobljene robove in so obenem osnovane tako, da je omogočeno njihovo enostavno in hitro čiščenje. Profesionalne salamoreznice imajo priloženo tudi standardno orodje za odstranjevanje rezila.

Naj bo rezanje mesnin užitek

Skratka v našem podjetju vam pomagamo najti tako profesionalno salamoreznico ali polprofesionalno salamoreznico, da bo rezanje mesnin in priprava narezka pravi užitek.

Še niste našli prave profesionalne salamoreznice? Potem smo Kaza sistemi d.o.o. pravi naslov za vas. Pokličite nas ali nam pišite na info@gastronom.si in svetovali vam bomo pri izbiri najboljše.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.