Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

NAPRAVA ZA VAKUUMIRANJE IDEA 32 Hi-Line

NAPRAVA ZA VAKUUMIRANJE IDEA 32 Hi-Line

Orved

Proizvajalec: Orved

Več informacij

Zaloga: na voljo

Ideja, ki ste jo čakali, je postala resničnost!

Vakuumirajte, marinirajte, kuhajte, lotite se tudi infuzije...

Pametni 5-palčni zaslon na dotik in pametni barvni vmesnik iVacuumControl, vašo hrano pripravi točno tako, kot ste določili in to vsakič, ne glede na to, kdo uporablja aparat.

Ekskluzivni kuharski programi razviti v sodelovanju z vrhunskimi kuharskimi mojstri, ki zagotavljajo popolno vakuumiranje katere koli hrane, tudi mehkih in tekočih izdelkov. 

Senzor ABSOLUTNEGA PODTLAKA zaznava zračni tlak in vremenske razmere okolice stroja in tako zagotavlja popoln vakuum. Samodejno ustavi odvajanje zraka takoj, ko je dosežen nastavljeni odstotek vakuuma.

Dovršena vakuumska komora je izdelana s postopkom hidroformiranja, ki zagotavlja gladke površine, zaobljene vogale, enakomerno debelino za enostavno čiščenje in dolgotrajno kakovost.

Kuharski programi:
Mariniranje - hitro in enakomerno – en kratek program je dovolj za rezultat, ki po tradicionalni metodi traja več kot 24 ur.
Omake - zmanjšuje penjenje in iztekanje zelenjavnih in mesnih omak ter tekočih izdelkov iz vrečke. 
Začimbe in praški - v vakuumski fazi preprečuje, da bi se praški ali začimbe dvignili in prišli iz vrečke.
Mehčanje mesa - ustvarja različne intenzivnosti pritiska na meso, da se zmehča, ne da bi pri tem izgubilo težo ali kakovost.
Pecivo - idealno za kreme in omake na osnovi mleka in jajc, ki se hitro spenijo. Omogoča pridobitev homogenega in sijočega izdelka.
Osnove za sladoled - za vakuumiranje različnih sladolednih osnov: od sorbet osnov do zahtevnejših, ki vsebujejo suho sadje. Na voljo je 5 stopenj.
Infuzija - zajame arome zelišč in začimb, zmanjša oksidacijo izdelka in podaljša rok uporabnosti. Izmenjava vakuuma in premora izvleče intenzivno aromo brez spreminjanja eteričnih olj.
Čiščenje školjk in rib - zasnovan za čiščenje in odstranjevanje peska in notranjih ostankov školjk/rib ter jih tako popolno pripravi za kasnejše kuhanje.

Povpraševanje

    1. Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Podobni produkti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.