Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

POMIVALNI STROJ ZA KOZARCE MEIKO M-iClean UM

POMIVALNI STROJ ZA KOZARCE MEIKO M-iClean UM

POMIVALNI STROJ ZA KOZARCE MEIKO M-iClean UM

Meiko

Proizvajalec: Meiko

Če morate oprati veliko količino posode, vam lahko na pomoč priskoči M-iClean UM s košaro velikosti 500 x 500 mm in vstopno višino 315 mm. Ta podpultni pomivalni stroj z opcijsko vgrajenim GiO modulom in rekuperacijo toplote zagotavlja brezhibne rezultate pranja in sušenja.

Podpultni pomivalni stroj Meiko je dragocen dodatek kateremu koli pomivalnemu prostoru. Z njim ne boste imeli nobenih problemov s pranjem večjih kosov posode. Prostorna zunanja dimenzija 600 x 700 mm in vstopna višina 315 mm dajeta podpultnemu pomivalnemu stroju M-iClean UM sposobnost pranja katere koli posode.

Zaloga: na voljo

Dimenzije (šxvxg): 600 x 700 x 600
Vstopna višina: 315 mm mm
Velikost košare: 500 x 500 mm
Cikel programa: 90 / 120 / 180 s
Max. teoretična zmogljivost: 40 / 30 / 20 košar/uro
Prostornina tanka: 11 l
Poraba izpiralne vode na cikel: 2,4 l

Povpraševanje

    1. Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.