Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

IZZIVI IZVEN MEJA

IZZIVI IZVEN MEJA

30. marec 2018

Ob koncu lanskega leta in v začetku letošnjega je ekipa Kaza sistemi kar nekajkrat odpotovala na jug. Naše znanje in izkušnje so nas tokrat odpeljale v Bosno in Hercegovino. Bingo je največja trgovska veriga v Bosni, ki svojim strankam že vrsto let nudi kvaliteto in kakovost. Pri tem smo jim pomagali in njihove trgovske prostore popeljali na visok nivo.

Vse se je začelo s posvetom in izrisom, kjer smo jim z našimi izkušnjami predstavili idejo, ki nas je hitro pripeljala do uresničevanja. Poskrbeli smo, da so njihovi prostori funkcionalni, designersko na visokem nivoju ter kvalitetni. Naše delo se je začelo decembra v Sarajevu, pred kratkim pa smo podoben projekt izpeljali še v Tuzli.

V Sarajevu smo na objektu uredili prostor za peko pic, pripravo smoothijev, toplopeko in pekarno. V vse prostore smo vključili hladino opremo, ki bo skrbela da bodo izdelki ohranjali svežino. Peči pa so tiste, ki bodo svežino ohranile tudi pri samem pečenju, hkrati pa poskrbele tudi za dober okus ter izgled. S svojo enostavno uporabo pa bodo zagotovo vsi aparati pripomogli k hitrejšemu delu. Z vrhunsko opremo bodo lahko svojim strankam še naprej nudili sveže in okusne izdelke, z dovršenim designom pa je celoten objekt prijazen in vabljiv za tudi najbolj zahtevne stranke.

Zaradi navdušenja in pozitivnih rezultatov v Sarajevu, nas je pot odnesla še do Tuzle, kjer smo na podoben način uredili prostor za peko picpekarno in toplopeko. Tudi tam smo dokazali, da je naše znanje na visokem nivoju in z njim dosegamo nevrjetne rezultate.

Prepričani smo, da naša pot tukaj zagotovo še ni zaključena in z veseljem ter ponosom sprejemamo nove izzive, ki se zaključujejo z zadovoljnimi strankami, nam pa prinašajo visoke reference in dokaz, da je trud dobro poplačan.

      

   

   

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.