Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Najnovejši trendi in novosti predstavljeni na Milano Host 2021 – Največji sejem gostinstva in pekarstva

Najnovejši trendi in novosti predstavljeni na Milano Host 2021 – Največji sejem gostinstva in pekarstva

15. november 2021

Mednarodni sejem Host Milano je posvečen gostinstvu in pekarstvu, kjer se predstavijo največji svetovni proizvajalci in dobavitelji gostinske opreme. Sejem je odlična priložnost za stisk s poslovnimi partnerji, s katerimi sodelujemo že vrsto let, za ogled novosti in trendov, napredne tehnologije in inovacij. Naša ekipa, ki se je letos udeležila sejma, je navdušena.

Meiko – vodilni proizvajalec pomivalnih strojev

Meiko, s katerim uspešno sodelujemo, je zagotovo vodilni in najboljši na področju pomivalnih strojev. Vodilni položaj si zagotavljajo, ker:

  • pri izdelavi pomivalnih strojev uporabljajo le najbolj kvalitetne materiale. Pomivalni stroji so skoraj v celoti izdelani iz inox-a (cevi, ohišje, pralne roke ...). Posledično to pomeni daljšo življenjsko dobo stroja.
  • velik del pozornosti posvečajo vodi in pripravi vode na pranje. Njihova druga generacija osmoze prinaša najboljše rezultate pranja.
  • so okoljsko osveščeni in si prizadevajo za zeleno trajnost. Razvijajo rešitve in inovacije, kako porabiti čim manj vode in energije, hkrati pa ohraniti kvaliteto pranja.

Na sejmu so predstavili nove vrste pomivalnih strojev, ki bodo na voljo v letu 2022.

Meiko sistem za pranje steklenic je na sejmu prejel nagrado Smart Label, ki jo komisija podeljuje najboljšim inovativnim rešitvam na svojem področju.

Lainox Naboo Boosted - najboljša kombinirana pečica vseh časov

Na razstavnem prostoru Lainox smo si lahko v živo ogledali najnovejšo kombinirano pečico Naboo Boosted, ki v mnogih pogledih presega svoje predhodnice:

  • 20 % večja moč v primerjavi s prejšnjimi pečmi
  • 50 % bolj zmogljiv sistem za razvlaževanje
  • možnost predogrevanja, ki lahko doseže 320 stopinj C
  • poraba energije je do 16 % manjša od prejšnjih modelov, zahvaljujoč napredni tehnologiji, ki zagotavlja porabo energije glede na obremenitev pečice
  • opremljena je z novim avtomatskim pralnim sistemom. Ta inovativni sistem za čiščenje s paro zmanjša porabo detergenta do 30 %
  • vključuje sistem, ki omogoča, tudi na daljavo, spremljanje porabe vode, energije in detergentov.
  • do 15 % boljša organizacija prostora v kuhinji

Lainox je peč Naboo Boosted zasnoval do popolnosti, z namenom trajanja. Vgrajeni so najboljši elementi, ki so prestali in presegli dolgotrajne obremenitvene teste.

Slovenska podjetja se predstavijo

Naši slovenski poslovni partnerji, Gazi, Fines, Alpfrigo, so svetovni javnosti predstavljali svoj asortima izdelkov, ki po kakovosti sodijo v sam svetovni vrh.

Novejši model Pacojet 2+ ugledal luč sveta

Kot uradni zastopnik za prodajo in servis smo si ogledali najnovejši model Pacojet 2+. Pacojet je primeren za vsako kuhinjo, njegova uporaba pa privede do boljše kvalitete hrane, prihranek na času in organizaciji strežbe.

Želite bolje spoznati delovanje Pacojet? Kontaktirajte nas na info@gastronom.si ali 01 235 55 96.

Kaj govorijo smernice in trendi?

Ravnanje z odpadki

Na sejmu smo iskali in odkrivali rešitve na področju ravnanja z odpadki za večje uporabnike, saj dehidracijski sistemi kmalu ne bodo več primerna rešitev zaradi nenehno spreminjajoče se zakonodaje na področju ravnanja z odpadki.
Meiko nam je predstavil Green koncept za ravnanje z organskimi odpadki.

Sistemi v oblaku

Številna podjetja veliko svojega truda, časa in denarja vlagajo v razvoj sistemov v oblaku, kjer lahko na daljavo pregledujejo in nadzorujejo svoje izdelke, kar prinaša številne prednosti: preglednost, uporabnost in preventivno reševanje napak.

Novi kuhinjski elementi

Na sejmu smo imeli priložnost kot prvi spoznati številne nove kuhinjske elemente, med katerimi bi izpostavili kotel z mešalom, ki bo pripomogel k višji kvaliteti pripravljene hrane in prihranku časa zaposlenih.

Za vse informacije smo vam na voljo na info@gastronom.si.

Vaš Gastronom tim.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.