Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

OSTALI MODELI VRAT ZA HLADILNE KOMORE

OSTALI MODELI VRAT ZA HLADILNE KOMORE

OSTALI MODELI VRAT ZA HLADILNE KOMORE

Vrata za hladilne komore Incold - "SPEED-Roll" so namenjene za uporabo v industrijskih in skladiščnih sektorjih ter so izdelane iz pločevine ali iz inox nerjavečega jekla.


Vrata se odprejo samodejno s sistemom, v katerem elektromotor ovije krpo okrog valja. Vrata je mogoče upravljati z napravami, kot so gumb, daljinski upravljalnik, fotocelice, detektorji kovin... Hitrost odpiranj avrat pa je 0,7 m/s

Nosilna konstrukcija vrat je iz pocinkane pločevine ter profilnih jeklenih palic. Fleksibilna plošča pa je iz  dvojnih plazemsko obdelanih poliesterskih tkanin iz PVC-ja.

Zaloga: na voljo

Povpraševanje

    1. Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.