01 235 55 97

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

PROFESIONALNA PARNOKONVEKCIJSKA PEČICA PRO-COOK II F2-2011 B (BOILER + INJECTION)

PROFESIONALNA PARNOKONVEKCIJSKA PEČICA PRO-COOK II F2-2011 B (BOILER + INJECTION)

PROFESIONALNA PARNOKONVEKCIJSKA PEČICA PRO-COOK II F2-2011 B (BOILER + INJECTION)

Fines

Proizvajalec: Fines

Profesionalna parnokonvekcijska pečica  F2-2011b ima naslednje lastnosti:

  • LCD kapacitivni 8” barvni zaslon na dotik;
  • ROČNI in PROGRAMSKI režim upravljanja;
  • Nastavitev do 1000 prog. / 20 korakov pečenja;
  • Dvojni sistem produkcije pare BOILER in INJECTION način uparjanja;
  • Samodejno programirano čiščenje notranjosti;
  • 7 stopenjski ventilator z elektronsko zavoro;
  • Takojšnja el. blokada ventilatorja ob odprtju vrat;
  • Večtočkovna vbodna sonda za meso;
  • Motoriziran izpust pare, hitro hlajenje notranjosti;
  • Termično izolirana trojna zasteklitev vrat;
  • Patentiran kontroliran sistem za evakuacijo odvečne vlage iz komore peči;
  • Funkcija navlaževanja za pečenje kruha in peciva;
  • Funkcija samodejnega predgrevanja in hlajenja;
  • Reverzibilno vrtenje ventilatorja (levo-desno);
  • Tuš z avtomatskim navijalcem;
  • AHC samodejna kontrola za uravnavanje vlage;
  • SDS servisni diagnostični system;
  • BCS avtomatski sistem kontrole boilerja;
  • HACCP snemalnik za analizo kritičnih točk;
  • USB računalniški priključek;
  • LAN internet komunikacija;
Tehnične lastnosti:

Več informacij

Zaloga: na voljo

kapaciteta 20 x GN 1/1
razdalja med vodili 63 mm
zmogljivost obrokov 400-600
priključna moč/elektirčni priklop 37,1 kW / 400V / 3N~ / 50-60Hz
temperatura max 300°C
teža 245 kg
dimenzija 948x827x1824 mm
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.