Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

STROJ ZA IZDELAVO TESTENIN IMPERIA P.NUOVA

STROJ ZA IZDELAVO TESTENIN IMPERIA P.NUOVA

STROJ ZA IZDELAVO TESTENIN IMPERIA P.NUOVA

La Monferrina

Proizvajalec: La Monferrina

Stroj za izdelavo testenin Imperia P.NUOVA je večnamenski aparat za testenine iz skupine 'sheeters', katerega primarna faza je valjanje testenine in nato s nastavkom za rezance različnih dimenzij izdelujovanje visoko kvalitetene rezance. Z nastavkom za gnetenje lahko poenostavite proces saj stroj pred valjanjem iz sestavin zgnete testo za valjanje. 

Z dodatnimi nastavki lahko proizvaja tudi raviole, njoke v različnih oblikah ter vse vrste testenin (makarone, špagete...)

Njegovo delovanje je zelo preprosto in praktično; je popolnoma razstavljiv za hitro čiščenje in vzdrževanje. PNUOVA je narejen iz anodiziranega aluminija v svoji zunanji strukturi, vsi deli, ki so v stiku s testeninami pa so izdelani iz nerjavečega jekla; spoštovani so tudi vsi varnosni predpise

 

 

Več informacij

Zaloga: na voljo

kapaciteta

4 kg
urna zmogljivost 20 kg
napetost 230 V / 400 V
električna moč 900 W
dimenzije (šxgxv) 380x500x620 mm 

 

Povpraševanje

    1. Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.