Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

STROJ ZA IZDELAVO TESTENIN IMPERIA NINA170

STROJ ZA IZDELAVO TESTENIN IMPERIA NINA170

STROJ ZA IZDELAVO TESTENIN IMPERIA NINA170

La Monferrina

Proizvajalec: La Monferrina

Stroj za izdelavo testenin Imperia NINA 170 je kompakten napultni aparat za testenine iz skupine 'sheeters', katerega primarna faza je valjanje testenine in izdelovanje visoko kvalitetene rezance dimenzij 2 in 6 ( Na voljo so tudi nastavki za rezance 1,5-4-8-24 mm in tudi taki z nazobčanim robom 12-18-24 mm.) Z nastavkom za gnetenje pa lahko poenostavite proces saj stroj pred valjanjem iz sestavin zgnete testo za valjanje. Kapaciteta gnetenja je 3 kg.

Aparat za testenine NINA je uinverzalni aparat za testenine saj z dodatnimi nastavki lahko proizvaja tudi raviole, njoke v različnih oblikah ter vse vrste testenin (makarone, špagete...)

Njegovo delovanje je zelo preprosto in praktično; je popolnoma razstavljiv za hitro čiščenje in vzdrževanje. Aparat NINA je narejen iz anodiziranega aluminija v svoji zunanji strukturi, vsi deli, ki so v stiku s testeninami pa so izdelani iz nerjavečega jekla; spoštovani so tudi vsi varnosni predpise.

Aparat za izdelovanje testenin NINA je najmanjši profesionalni aparat za testenine s katerim izdelujete vse vrste testenin. Na voljo je v dveh dimenzija NINA 170 in NINA 250 (razlikujeta se po širini valjanja 170 in 250 mm).

Več informacij

Zaloga: na voljo

kapaciteta nastavka za gnetenje (doplačilo) 3 kg
napetost 230 V / 400 V
električna moč 750 W
dimenzije (šxgxv) 380x390x380 mm 

 

Povpraševanje

    1. Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.