Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

PLINSKA PREKUCNA PONEV GAZI - 120 L

PLINSKA PREKUCNA PONEV GAZI - 120 L

PLINSKA PREKUCNA PONEV GAZI - 120 L

Gazi

Proizvajalec: Gazi

Gazi PREKUCNE PONVE narejene iz črvrste jeklene konstrukcije in nerjavečega jekla, so zelo priljubljene predvsem v šolskih kuhinjah, bolnišnicah in hotelih. Gazi prekucna ponev je posebna, zaradi 20 mm dna posode, ki poskrbi za dobro porazdelitev temperature po površini. Prekucna ponev vsebuje 6 gorilnih palic, ki enakomerno segrejejo celotno površino dna posode.

7 stopenjsko temperaturno območje v prekucni ponvi, je možno regulirati z vrtljivim gumbom, ki omogoča namestitev temperature do 300°C. Gazi prekucna ponev ima ročni nagib, zaradi zaobljenih robov pa je njeno vzdrževanje enostavno in ekonomično.

Več informacij

Zaloga: na voljo

vrsta

plinska

kapaciteta

120 l

priključna moč

30 kW

kot rotacije ponve

80°

tloris posode

58 dm2

poraba plina

2,30 kg/h (U.N.P.); 3,20 m3/h (zem. plin)

priključek plina

R 3/4˝

priključek za vodo

Ø12 mm

teža

205 kg

termostatska regulacija

do 300°C

dimenzija posode (ŠxGxV)

1098x560x225 mm

dimenzija prekucne ponve (ŠxGxV)

1200x900x900 mm

Povpraševanje

    1. Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.