Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

KOMBINIRAN ŠTEDILNIK Z ELEKTRIČNO PEČICO, GAZI KS-1298-4P2E-E

KOMBINIRAN ŠTEDILNIK Z ELEKTRIČNO PEČICO, GAZI KS-1298-4P2E-E

KOMBINIRAN ŠTEDILNIK Z ELEKTRIČNO PEČICO, GAZI KS-1298-4P2E-E

Gazi

Proizvajalec: Gazi

Kombiniran štedilnik z električno pečico Gazi KŠ-1298-4P2E-E iz linije 900 na voljo tudi s plinsko, električno konvekcijsko pečico ali brez pečice.

Glede na potrebe se lahko pozicije gorilnikov zamenjajo. Gorilniki plinskih štedilnikov Gazi delujejo na sistem večnega plamena z brezstopenjsko regulacijo. Plinski gorilec 7,5 kW ima gorenje po zunanji in notranji strani gorilnika in je protikorozijsko zaščiten z emajlom. Rešetke iz sive litine so snemljive. Zgornji del štedilnika je popolnoma razstavljiv in omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje. Pod gorilnikom so RF izvlečni pladnji.  Poglobljeni regulacijski gumbi so zaščiteni proti vdoru vode kot to zahteva standard IPX5. Vsi elementi so postvaljeni na inox nogah s pvc regulacijskim distančnikom.

Več informacij

Zaloga: na voljo

Vrsta plinski in električni
Dimenzije  (ŠxGxV) 120 x 90 x 90 cm
Moč gorilnikov 1 x 4 kW, 2 x 6 kW, 1 x 7,5 kW
Moč grelnih plošč 2 x 2,5 kW
Plinska priključna moč 23,5 kW
Električna priključna moč 9,5 kW
Pečica električna GN 2/1
El. priključek 400 V

 

Povpraševanje

    1. Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.