Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Profesionalni pomivalni stroji Meiko: široka izbira za najrazličnejše potrebe

Profesionalni pomivalni stroji Meiko: široka izbira za najrazličnejše potrebe

24. junij 2022

Meiko je nemški specializiran proizvajalec pomivalnih strojev najvišjega ranga in ostalih zelenih rešitev. V pestrem izboru pomivalne tehnike najdemo tako podpultne stroje, samostoječe stroje, ter havbne in tračne pomivalne stroje. Njihova vizija je »Narediti svet čistejši – z inovativno tehnologijo za pomivanje, čiščenje in dezinfekcijo«. Ena izmed Meiko posebnosti je zagotovo njihova sposobnost, da najdejo prave tehnološke rešitve za vse različne potrebe uporabnikov.
Bleščeče čisti krožniki, jedilni pribor in popolnoma suhi kristalno čisti kozarci, ki jih ni treba več ročno polirati – vse to so rezultati, ki so posledica inovativnih rešitev na področju pomivanja in mehčanja vode.

Modri koncept delovanja – inovativna tehnologija pomivanja posode

Vsi pomivalni stroji Meiko so zasnovani in izdelani za maksimalno učinkovitost. M-iClean pa gre še korak dlje. M-iClean je izjemno zanesljiv in enostaven za uporabo. Vsakega dela pomivalnega stroja, ki je obarvan ali osvetljen modro, se lahko dotaknete, upravljate ali očistite. Ta barvna koda preprečuje nepotrebne napake pri upravljanju in močno olajša rokovanje s strojem. Zaslon na dotik oddaja tudi svetlobne signale, kateri ponazarjajo začetek in konec pranja.

Tehnologija in lepota gresta z roko v roki

Profesionalni pomivalni stroji M-iClean uporabljajo posebej zasnovano kombinirano ročico za pranje in izpiranje iz nerjavečega jekla. Tako je Meiko korak pred konkurenco, saj z dovršenimi detajli in prvovrstno kvaliteto podaljšujejo življenjsko dobo pomivalnih strojev.

GIO modul – vodilna tehnologija za pripravo vode

Meiko utrjuje vodilni položaj na področju priprave vode za pomivanje. V pomivalni stroj je mogoče vgraditi poseben t.i. GIO modul, ki poskrbi za mehčanje vode in zagotovi kar najboljše rezultate pranja. GIO modul je na voljo v različnih formatih, kot ločena, kompaktna enota ali kot vgrajen sistem reverzne osmoze. Z uporabo tega modula se izognemo rednim stroškom mehčanja vode v prihodnosti in pa poskrbimo za brezhibne rezultate pranja.

Meiko vizija tudi na drugih področjih

Podjetje Meiko razvija rešitve, ki so potrebne za zagotavljanje profesionalnega pomivanja , čiščenja in dezinfekcije, ne samo v kuhinji, pač pa tudi na drugih področjih. Gre za globalno tehnološko in storitveno podjetje, ki igra ključno vlogo pri oblikovanju današnjega razvoja trga. S svojimi profesionalnimi sistemi za pomivanje posode, pralno dezinfekcijskimi napravami in tehnologijo ravnanja z biološkimi odpadki je Meiko najboljša izbira za čiste in inteligentne rešitve.

Spoznajte Meiko tehnologijo

V Meiko smo prepoznali profesionalnega in zanesljivega partnerja, zato z velikim zaupanjem našim strankam svetujemo in ponudimo njihove rešitve. Izkušnje s pomivalno tehniko in vrhunske poprodajne in servisne storitve so naše zagotovilo, da boste z izbiro Meiko pomivalnega stroja naredili korak v pravo smer.
Profesionalne pomivalne stroje lahko spoznate v našem razstavnem salonu, ali nam pišete na prodaja@kaza-sistemi.si.

 

Produkti vezani na ta generik...

  • POMIVALNI STROJ ZA KOZARCE MEIKO M-iClean US

    Zaloga: na voljo

    Toliko zmogljivosti v tako majhnem stroju. Ta majhen pomivalni stroj s košaro v velikosti 400 x 400 mm se prilega vsakemu pultu in vsakemu pomivalnem prostoru. Na voljo z integriranim GiO modulu in rekuperacijo toplote za še večje udobje - brez pare in brez poliranja kozarcev.

    Podpultni pomivalni stroj Meiko M-iClean US je hiter za montažo, hitro naložen in hitro naredi umazano posodo bleščeče čisto. Z vhodno višino 315 mm ima pomivalni stroj za kozarce prostor tudi za visoke kozarce za pivo. S skupno velikostjo 460 x 700 mm se prilega prav vsakemu kotičku.

    Preberi več
     
     
  • POMIVALNI STROJ ZA BELO POSODO MEIKO M-iClean HM

    Zaloga: na voljo

    Zaradi vstopne višine, ki meri 505 mm, in velikosti košare, v velikosti 500 x 500 mm, je havbni pomivalni stroj idealen za večje kose posode. Havba z avtomatskim dvigom zmanjša obremenjenost zaposlenih in hkrati prihrani čas - tudi do 30 minut na dan obratovanja. Havbni pomivalni stroj Meiko M-iClean HM omogoča fantastično uporabniško izkušnjo in njegova vrhunska ergonomija gre z roko v roki s številnimi odličnimi lastnostmi, ki vam prihranijo čas in denar.

    Preberi več
     
     
  • POMIVALNI STROJ ZA BELO POSODO MEIKO UPster H 500

    Zaloga: na voljo

    Havbni pomivalni stroj Meiko UPster® H 500 navdušuje z optimiziranim sistemom pranja in izpiranja, popolo oblikovanim tankom in unikatnim filtrirnim sistemom. Pomivalni stroj Meiko UPster® H 500 omogoča ves prostor, ki ga potrebujete, s prostorno vstopno višino 440 mm. Tudi pladnji, veliki kosi posode in visoki kozarci za pivo ne predstavljajo problema.

    Preberi več
     
     
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.