Servis gostinske opreme

Prodaja kvalitetnih naprav je prvi korak do zadovoljnih strank, ključ do stalnih strank pa je hiter odziv na morebitne težave. Mi smo tukaj za vas v vseh primerih. Profesionalne gostinske naprave so vedno močno obremenjene hkrati pa morajo biti vedno na voljo, zato je hitra in učinkovita servisna služba tista, ki vam to lahko zagotovi.

Naša servisna ekipa je sestavljena iz strokovnjakov različnih gostinskih in hladilniških področij, zato vam lahko zagotovimo celostno podporo v vseh gostinskih obratih in drugih uporabnikih tovrstne opreme.

Zaradi številčnosti servisne ekipe vam lahko zagotovimo hitro servisno odzivnost, saj se zavedamo kako zelo pomembno je, da lahko v najkrajšem možnem času nadaljujete z delom, kljub morebitnim okvaram in prekinitvam.

Zaradi širokega znanja, ki ga ves čas nadgrajujemo in obnavljamo ter dolgoletne prakse vam zagotavljamo servis vseh naprav.
Servisne storitve izvajamo v servisni delavnici na sedežu podjetja Kaza sistemi d.o.o., na Trpinčevi ulici 37a, v Ljubljani. Po potrebi pa zagotavljamo tudi servisno pomoč na terenu, v kolikor gre za naprave, katerih montažo izvajajo naši pooblaščeni serviserji. Ravno zaradi ugodne lokacije in odličnih povezav s poslovnimi partnerji v Sloveniji in tujini vam lahko nudimo ekonomsko upravičene stroške servisnih storitev in rezervnih delov.

Za vse informacije in naročila servisnih storitev nas lahko dobite na dežurni telefonski številki 030 311 338, elektronskem naslovu info@kaza-sistemi.si ali sedežu podjetja v Ljubljani na Trpinčevi cesti 37a.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.