Novice

 
Razvrsti po:
 
 • Mini navade, Maxi razvade

  13. november 2019

  Kaza sistemi d.o.o. smo sodelovali pri prenovi legendarne blagovnice Maximarket. Prenova je bila sestavljena iz dveh delov. V kuhinji Maxim smo obnovili obstoječe elemente ter dotrajane zamenjali z novimi. Tako smo kuhinjo osvežili ter funkcionalno prilagodili najzahtevnejšim kuharskim standardom.
  Več o ...
   
 • HOST Milano 2019

  28. oktober 2019

  HOST, sejem gostinske opreme, ki vsaki dve leti poteka v Milano in je največji na tem področju, je tudi tokrat obiskala Kazina ekipa.
  Več o ...
   
 • Taurus Mycook – vaš novi kuhinjski pomočnik

  14. oktober 2019

  Mycook 1.8, proizvod španskega podjetja Taurus, je profesionalni kuhinjski pripomoček, ki zmogljivosti različnih kuhinjskih naprav združuje v enem.
  Več o ...
   
 • Hladilne komore in komore po vaši meri

  09. oktober 2019

  Vodilni na trgu hladilnih komor Ponujamo najobsežnejšo paleto modularnih hladnih komor za zagotovitev prave hladilnice za vaše potrebe.
  Več o ...
   
 • Čestitamo!

  17. julij 2019

  Profesionalna gostinska oprema na visokem nivoju kvalitete je ključnega pomena za dobre restavracije, hotele, bare in druge gostinske obrate. Seveda pa je pomembno tudi več drugih dejavnikov. Kucha je ena izmed naših strank, ki izpolnjuje vse dejavnike za visoko kvaliteto.
  Več o ...
   
 • Od projektiranja do izvedbe - Market by the lake

  10. julij 2019

  Gostinska profesionalna oprema na ključ – govorimo o celostni izvedbi, ki nas vodi od projektiranja vse tja do izvedbe in kasneje tudi do rednega servisa celotne opreme, ko je to potrebno.
  Več o ...
   
 • Kaza sistemi in Pizzeria Peruzza...

  10. julij 2019

  Tehnologija kuhinje je eden izmed pomembnih dejavnikov za nemoten ter kvaliteten delovni proces. Tega se zavedajo tudi pri družini Struna, katera nam je zaupala projektiranje njihove profesionalne kuhinje v Pizzeri-i Peruzza na Rudniku.
  Več o ...
   
 • Delavnica Pacojet

  05. julij 2019

  Delavnica z napravo Pacojet, ki smo jo soorganizirali pred kratkim, je bila izvrsten prikaz delovanja te vrhunske naprave za profesionalne kuhinje in chefe.
  Več o ...
   
 • Gi.Metal pripomočki za pizze

  11. junij 2019

  Pinsa Romana je italijanska pizza, ki izvira iz Rima in je priljubljen prigrizek, ki ljubitelje prepriča zaradi pravokotne oblike, postopka priprave ter dolge tradicije, ki sega še v čase starih Rimljanov.
  Več o ...
   
 • Prodajno izobraževanje v Nemčiji

  30. maj 2019

  Profesionalna gostinska oprema in njen razvoj je živ proces in zahteva nenehno izobraževanje. Pri nas se zavedamo kako zelo pomembno je, da sledimo novostim, tako na servisnem, kot tudi na prodajnem področju.
  Več o ...
   
 
PrviPrejšnji12345ZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.