Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

NOVO V SLOVENIJI: Termomikser Heinzelmann CHEF-X

24. april 2024

Nov standard v kulinaričnem svetu

Heinzelmann, vodilno ime v svetu profesionalnih kuhinjskih aparatov, predstavlja termomikser Heinzelmann CHEF-X, inovacijo, ki postavlja nove standarde v kulinaričnem svetu. Ta vrhunski termomikser je bil razvit v sodelovanju s priznanimi kuharskimi chefi, ki natančno razumejo svoje potrebe in zahteve.

Heinzelmann CHEF-X je posebej zasnovan za uporabo v restavracijah in gostinskih dejavnostih, kjer omogoča hitrejše in bolj dosledne postopke priprave hrane in kuhanja. Z njim boste prihranili čas, prostor in energijo, saj gre za praktičen in kompakten profesionalni termomikser z več funkcijami.

Nekateri ključni poudarki tega izjemnega termomikserja vključujejo:

Visokokakovostne rezultate z minimalnim naporom, zahvaljujoč zmogljivim in prilagodljivim nastavitvam temperature in hitrosti.
Možnost izvajanja različnih kuharskih tehnik, kot so mešanje, karameliziranje, sekljanje, emulgiranje, mletje, homogeniziranje, ustvarjanje okusov in priprava soka, pireja ter še mnogo več.
Kuharjem prilagojeno ploščo z enostavnimi ročnimi kontrolami za učinkovitejše in enostavnejše kuhanje.
Rezilo iz nerjavečega jekla, prevlečeno s titanom, ki zagotavlja dolgotrajno uporabo in preprečuje korozijo.
Multi-Pulse funkcijo, ki omogoča prilagajanje moči v različnih intervalnih hitrostih.
Funkcijo Pause, ki omogoča odpiranje pokrova in preverjanje napredka brez ponovnega nastavljanja nastavitev.
Impresivno grelno moč 1050 W s temperaturnim razponom od 37 °C do 130 °C in močno motorjem s 10-stopenjskimi nastavitvami ter Turbo do 10.500 vrt./min.
Vgrajeno LED lučko v pokrovu, ki vam pomaga ohranjati nadzor nad dogajanjem v posodi med delovanjem.

Poleg vseh teh funkcij je termomikser Heinzelmann CHEF-X pravi neumorni timski igralec, ki vam omogoča izvajanje različnih kuharskih tehnik in ustvarjanje številnih okusnih jedi brez truda in z maksimalnim užitkom.

Ta inovativni termomikser je sedaj na voljo v Sloveniji, in to kar z 15% popustom! Ne zamudite te edinstvene priložnosti za izboljšanje vaše kuharske izkušnje in dvig vaše kulinarične igre na višji nivo. Heinzelmann CHEF-X je pripravljen, da spremeni vašo kuhinjo v pravo kulinarično delavnico.

Termomikser Heizelman pomladna akcija

O Heinzelmann

Heinzelmann je priznano podjetje v svetu profesionalnih kuhinjskih aparatov, ki že desetletja zagotavlja vrhunske rešitve za kulinarične mojstre po vsem svetu. Njihov izdelek, termomikser Heinzelmann CHEF-X, je plod sodelovanja s kuharskimi chefi in je zdaj na voljo tudi v Sloveniji.

 

Povpraševanje

    1. Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.