Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Rešitve v oblaku - Fines Combionline

Rešitve v oblaku - Fines Combionline

17. maj 2023

Enostavno, varno povežite svoje naprave z omrežjem in odkrijte popolnoma nove možnosti.

Combionline je preprosta in varna rešitev za omrežno povezavo vaše naprave Fines. Ponuja popolnoma nov način dostopa do naprav, njihovega nadzora na daljavo, upravljanja receptov, prenosa operativnih podatkov ali posodabljanja programske opreme. Vse to kadarkoli in od kjer koli z uporabo mobilnega telefona, tablice ali prenosnika.

Upravljanje na daljavo

Spremljajte svojo napravo v realnem času od koder koli in kadarkoli. Povežite poljubno število naprav na različnih lokacijah. Ustvarite lastno poslovno strukturo. Na katero koli napravo se lahko povežete resnično kadarkoli in od koder koli, prek mobilne naprave lahko preverite trenutno stanje, na primer, koliko časa je še do konca trenutnega procesa kuhanja.

Statistika delovanja

Spremljajte, ali svojo napravo uporabljate v največji možni meri. Zahvaljujoč statistiki delovanja in njihovemu jasnemu prikazu boste imeli popoln pregled nad porabo vode, energije in celotno uporabo vaše opreme. S pomočjo filtra lahko nastavite poljubno obdobje in realne vrednosti ur delovanja, števila ciklov pranja ali porabe vode in energije si lahko ogledate v obliki preglednih grafov.

Varnost

Vaši programi in podatki o delovanju so vedno varni. Samodejno varnostno kopiranje podatkov na varnem strežniku zagotavlja, da so pomembni podatki, kot so programi, podatki HACCP ali operativni zapisi in statistike, varno in ves čas shranjeni. Sistem tudi bistveno poenostavi registracijo in odpravi tveganje napak osebja.

Navdih

Nove ideje vedno pri roki. Navdihnite se pri kuharjih z vsega sveta in pridobite ideje iz naše javne kuharske knjige, da razširite svoj jedilnik. Pokažite svoj uspešen recept in ga delite v skupnosti kuharjev Fines. Prefinjen iskalni sistem vam omogoča hitro iskanje želenega recepta. Izbrane recepte lahko preprosto naložite v katero koli povezano napravo. Za vsak recept je na voljo podroben opis s seznamom sestavin, vključno z nastavitvijo parametrov kuhanja na konvektomatu.

Samodejna obvestila

Bodite obveščeni o vsem pomembnem v realnem času. V sistemskem meniju je možno nastaviti samodejno pošiljanje sporočil v primeru okvare stroja. Vaš servisni partner lahko tudi samodejno prejema obvestila.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.