Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Odkrijte celotno paleto možnosti uporabe Pacojet-a

Odkrijte celotno paleto možnosti uporabe Pacojet-a

03. maj 2023

Pacojet je kuhinjski aparat za profesionalce, ki globoko zamrznjena živila brez odtajevanja spremenijo v ultra fine teksture. S Pacojet-om pripravljamo tako sorbete, sladolede, kot tudi pene, juhe, koncentrate, različna testa, mase...). Pacojet, profesionalni gostinski aparat proizveden v Švici, se prodaja po vsem svetu za hotele, restavracije in ostale gastronomske storitve.

Sveže sestavine damo v posodo Pacojet in zamrznemo za vsaj 24 ur pri – 22 °C. Posoda se nato pritrdi na napravo Pacojet in izbere se želeno število porcij. Njegovo natančno rezilo se vrti navzdol z natančnim gibanjem pri 2000 obratih na minuto, pri čemer pobira mikro tanko plast z vrha mase globoko zamrznjenih sestavin. Ta proces imenujemo 'pacotizing'.

Pacojet deluje v zaprtem načinu s tlakom 1,2 bara.

Kuhalni sistem Pacojet lahko pripravi posamezne porcije v 20 sekundah. V eni uri lahko Pacojet proizvede:

  • 15 litrov različnih sorbetov ali sladoledov, 
  • 15 kg moussa, 
  • 15 kg zelenjavnih, zeliščnih ali začimbnih koncentratov ali 
  • 150 porcij različnih juh.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.