01 235 55 97

 
 
 

Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Pacojet 2

Pacojet 2

Pacojet 2

Več informacij

Zaloga: na voljo

Uporaba profesionalnega aparata Pacojet 2 je enostavna. Sveže osnovne sestavine, katerim se dodajo vsi dodatki in tekočina, je potrebno le globoko zamrzniti na -23°C. Nato pa vso nalogo opravi profesionalni aparat Pacojet, ki s svojimi rezili zajema le vrhnji sloj zamrznjene hrane in izdeluje izjemno gladko teksturo končne porcije. Obenem pa se ves preostali del zamrznjene hrane ohranja za kasnejšo uporabo.

Profesionalni aparat Pacojet lahko uporabljamo tudi za pripravo ne-zamrznjene hrane, kot so priprava tatarskih biftkov, rezanje različnih zelišč in tudi za mešanje tekočih živil...

Širina: 182 mm
Globina: 360 mm
Višina: 498 mm
Količina živil: 0.8 l
Idealna temperatura zamrzovanja: -18 do - 23 °C
Stopnja vrtenja rezil: 2000 rpm
Velikost posode: 1 l
Napetost: 230 V
Električna moč: 950 W
Pritisk: 1 bar
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.