Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Gastronom je postal partner GIZ HO.RE.CA CENTRA

Gastronom je postal partner GIZ HO.RE.CA CENTRA

15. marec 2016

Gastronom je postal partner Gospodarsko interesnega združenja HO.RE.CA CENTER, katere je vizija dvigniti prepoznavnost slovenskih blagovnih znamk in znanja na področju gostinstva, pekarstva, slaščičarstva in sladoledarstva. Tako smo se pridružili vodilnim slovenskim proizvajalcem profesionalne gostinske opreme.

V Gastronomu imamo ogromno izkušenj s področja hladilništva, saj sami proizvajamo tako hladilne komore kot tudi vitrine. Prav tako se ukvarjamo s celostnimi rešitvami na gostinskem področju (projektiranje, proizvodnja, prodaja, montaža in servis).  Z znanjem in izkušnjam, ki smo ga pridobili skozi leta želimo pomagati tudi v Horeca centru. 

Horeca center predstavlja slovenske znanje in ponudbo na enem mestu za gostinsko področje. V centru je razstavni prostor slovenskih ponudnikov, kjer se lahko vsakomur neposredno predstavi delovanje in prednosti izdelkov. Center je tudi opremljen z demonstracijsko kuhinjo, preko katere se izvaja veliko izobraževanj in dogodkov. Več informacij o Horeca centru lahko najdete na http://horecacenter.si.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.