Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Kdaj je čas za hladilno / zamrzovalna komoro?

Kdaj je čas za hladilno / zamrzovalna komoro?

11. julij 2016

Kdaj se odločiti za hladilno / zamrzovalno komoro?

V kolikor potrebujete večjo prostornino kot en povprečni hladilnik/zamrzovalnik (700 litrov) in imate primeren prostor, je že primeren čas, da  se pozanimate tudi o hladilni / zamrzovalni komori. S komoro pridobite bistveno več prostora, s tem pa lažje razporedite proizvode in pridobite na preglednosti.

Hladilna / zamrzovalna oziroma tudi kombinirana hladilna zamrzovalna komora se vedno izdela po vaših željah in tehničnih specifikacijah. Velikost komore se lahko prilagaja glede na dolžino, širino in višino prostora oziroma sam prostor. Prav tako pa se uredi tudi notranjost komore po vaših željah: z regali, policami, kljukami za meso, drogovi…Povrhu pa imate lahko tudi konstantni nadzor nad komoro preko upravljanja na daljavo na vašem mobitelu ali računalniku.

Več informacij o sami izdelavi in sestavi komore si lahko preberete na naši strani: http://gastronom.si/produkti/hladilne_in_zamrzovalne_komore/

Za kaj je primerna komora?

Hladilne komore so primerna za meso, ribe, mlečne izdelke, sadje in zelenjavo, pekovske izdelke, močnate izdelke, pakiranih izdelkov.

Zamrzovalne komore so primerne za živila, pekovske izdelke, pakiranih izdelkov, globoko zamrzovanje proizvodov.

Komore se lahko prilagodi tudi za dozorevanje mesa, sadja ali zelenjava ali pa za vzhajanje peciva in pekovskih izdelkov.

Izkušena ekipa – brezplačno svetovanje

V podjetju Kaza sistemi smo ekipa izkušenih hladilničarjev in serviserjev in vam nudimo svetovanje, montažo in servis.

V ta namen vam v našem podjetju nudimo brezplačno svetovanje o postavitvi hladilne ali zamrzovalnice. Tako naredimo brezplačno izmero in vam narišemo predlog postavitve. Pokličite nas  na 030 311 338 ali pošljite informacije na info@kaza-sistemi.si ali pošljete povpraševanje.

 
 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna! Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Kaza sistemi d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.