Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

NOV PROJEKT V PLANET TUŠ CELJE

NOV PROJEKT V PLANET TUŠ CELJE

30. januar 2017

Planet Tuš v Celju za mesec februar pripravlja novost – Toploteka in Pekarna, ki bosta obiskovalcem omogočili topel in okusen obrok v le nekaj minutah.Del njihove zgodbe pa smo z veseljem postali tudi mi. Ekipa Kaza je v projekt vložila vse svoje znanje in izkušnje. Na rezultat celotnega dela smo zato zelo ponosni in se že veselimo otvoritve.
Prvi korak celotnega projekta je bil posvet in izris načrta glede na preference naročnika. Ker želimo, da Planet Tuš svoje delo opravlja kakovostno, hitro in učinkovito, smo jim izdelali opremo po meri. Po novem bodo lahko tople jedi pripravljali v Toploteki, kjer smo jim postavili pripravljalnico, trermiko in pomivalnico. Poskrbeli smo tudi za to, da bodo izdelki sveži, saj smo jih opremili s hladilnimi in zamrzovalnimi omarami. Da pa bodo pekovski izdelki hrustljavi in okusni bodo poskrbele parnokonvekcijske peči. Za konec smo postavili še vitrine, kjer si bodo obiskovalci lahko izbrali svoj okusen obrok. Celotno sestavo in montažo so izvedli naši fantje iz ekipe serviserjev.
Naša naloga in cilj sta naročniku sestaviti opremo glede na njegove želje, saj s tem omogočimo, ne le dizajn po naročnikovi meri, ampak tudi postavitev in velikost opreme, ki bo ustrezala njegovim delovnim pogojem.

Kmalu pričakujte še eno novost na isti lokaciji. To je ponudba Hitri užitki, ki je v fazi zaključnih del. Več pa naslednji teden.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.