Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Uspešen zaključek Sejma okusov 2017

Uspešen zaključek Sejma okusov 2017

10. februar 2017

V mesecu februarju sej je na Gospodarskem razstavišču odvijal že 11. mednarodni strokovni Sejem okusov - Gast, katerega del smo bili tudi ekipa Kaza sistemi. S partnerji Horeca centra smo skušali obiskovalcem čim bolj približati in predstaviti gostinsko opremo, ki jo ponujamo. Zraven pa smo pripravili bogat program za vse vedoželjne na področju peke, kuhe in priprave hrane.

Že prvi dan je bilo vzdušje zelo pestro, saj smo organizirali predavanje o HACCP – Kako se pripraviti na inšpekcijski nadzor, ki smo ga napolnili do zadnjega mesta. Naučili smo se pripraviti hobotnico na azijski način, vege sladoled, monoporcijske sladice, makrone in še mnogo drugih okusnih jedi. Obiskalo nas je ogromno ljudi, med njimi veliko tistih, ki so se zanimali za sodelovanje z nami in našimi partnerji. S pestrim programom smo nadaljevali v četrtek, petek in soboto, ko smo se učili izdelovati testenine, pice, baguette in koktejle. Poleg opreme, ki smo jo razstavljali v našem kotičku, smo nekatere elemente predstavljali tudi pri državnem tekmovanju pic, kjer smo za nemoteno in odlično peko pic posodili peči Fines ter hladilnike Alpfrigo, pri delavnicah mešanja koktejlov pa smo barmanom omogočili uporabo ledenih kock iz ledomatov Hoshizaki, saj le ti ustvarjajo čiste in obstojne ledene kocke ter ostale oblike ledu.

 S končnim izidom sejma smo več kot zadovoljni, saj smo uspeli spoznati veliko novih bodočih strank, predstavili smo naše podjetje, partnerje in naše področje delovanja ter se pri tem zelo zabavali.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.