Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

OD IDEJNE ZASNOVE DO IZVEDBE RESTAVRACIJE V TERMAH ČATEŽ

OD IDEJNE ZASNOVE DO IZVEDBE RESTAVRACIJE V TERMAH ČATEŽ

25. julij 2017

V mesecu juliju smo v Termah Čatež dokončali prav posebni projekt. Poskrbeli smo za celovito izvedbo nove restavracije Snack bar Oaza. Team Kaza je svoji stranki nudil podporo na vsakem koraku - svetovanje, projektiranje, priprava idejnega načrta postavitve tehnološke opreme z mikrolokacijami, do same izvedbe projekta.

S pomočjo kakovostne profesionalne gostinske opreme lahko sedaj v Termah Čatež svojim gostom ponudijo širok izbor toplih in hladnih jedi ter sladic. Za odlično pripravljene pizze poskrbijo peči slovenskega proizvajalca Fines, medtem ko se burgerje in krompirček pripravlja na termični opremi proizvajalca Gazi.

Sladice in prigrizke hranijo v vitrinah, ki jih po meri naredimo v našem podjetju Kaza sistemi. Za shranjevanje surovin in pijače smo poskrbeli s hladilno-zamrzovalnimi komorami Kaza sistemi ter Alpfrigo hladilnimi omarami, medtem ko za čisto posodo poskrbijo Winterhalter pomivalni stroji.

Seveda pa stranki stojimo ob strani tudi po končani izvedbi in skrbimo, da vsa oprema deluje brezhibno in optimalno. 

Slike zaključenega projekta, si lahko ogledate v galeriji.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.