Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Adrenalina željni

Adrenalina željni

16. oktober 2017

Zjutraj smo se v spremstvu naših družin odpravili proti slovenski obali. Tam nas je namesto sončnega morskega ozračja pričakala megla. Ker si cilje zastavljamo jasno in pogumno ter se s pozitivno naravnanostjo ne damo, se tudi tokrat nismo. Potrpežljivo in v dobri družbi smo počakali nekaj ur in izza megle se je pokazalo sonce. Akcija…seznanili smo se z vsem potrebnim, podpisali nekaj super izjav in se z letalom dvignili v nebo nad solinami.

Iz višine 3200m smo v tandemu z inštruktorjem odskočili iz letala in se s hitrostjo 200 km/h zapodili proti tlom. Vsi udeleženci smo imeli srečo, da se nam je na višini cca 1500 m odprlo padalo in smo uživali v mirnem jadranju skozi neomejen prostor. Ker je seveda treba čim več doživeti smo izkoristili tudi možnost, da smo prevzeli krmilne vrvice ter 'vozili' padalo. Nora in čudovita izkušnja!

Seveda je sledil še obvezna doza kvalitetne hrane, ki smo si jo tokrat privoščili v restavraciji Bandima v Ankaranu. Polnih trebuščkov in zadovoljnih nasmeškov smo se vrnili domov, ker je sledil pred ponedeljkov počitek.

Novim zmagam naproti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.