Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

HTB PEKARSKE KONVEKCIJSKE PEČI

HTB PEKARSKE KONVEKCIJSKE PEČI

10. november 2017

Fines je s svojim novim HTB pristopom samo še potrdil svojo kvaliteto tehnologije v peki. Peč je narejena za stranke, ki prisegajo zgolj na kakovost. Namen je doseganje popolnih pogojev pečenja, ki pripeljejo do še bolj popolnih rezultatov. 

Kaj je tisto, zaradi česar so tako dobre?

  • HTB INOVATIVNI PARNI SISTEM 

(visoko zmogljiv generator pare, ki ima čas obnovitve zgolj 20min. Dopolnjuje ga klasičen dozirno centrifugalni sistem. Indirektno vlaženje nam omogoča vlaženje na začetku peke ne da bi pri tem zmanjševali temperaturo v komori.)

  • HTB AVTOMATSKO ČIŠČENJE 

(enostavno, učinkovito, visokotlačno čiščenje posebej za HTB peči. Sedaj je mogoče 5 pladenjsko peč oprati v zgolj 20 minutah z 20 litri vode. Notranjost bo čista vključno z robovi, steklom vrat, ventilatorjem.)

  • IZBOLJŠANA KONTOLA PEČENJA 

(Izbor med 10 hitrostmi ventilatorja omogoča optimalne pogoje pečenja še tako občutljivih izdelkov. Izjemno hitra menjava smeri ventilatorja zagotavlja kakovost pečenja na vseh nivoji po celotni površini pekača.)

  • FUNKCIJA ZA OSUŠITEV PEČI 

(Možnost prezračevanja in osušitve notranjosti peči. Izdleki imajo zato lepši videz, kruh ima tršo in bolj hrustljavo skorjo. Izpust pare pri odpiranju vrat ob koncu peke je zato skoraj ničen.)

  • HTB BAKERY MANAGER PROGRAMSKA OPREMA 

(Programski paket za daljinsko komunikacijo HTB peči in uporabnika kadarkoli in kjerkoli prego interneta. Za dostop do HTB peči je potreben le dostop do interneta in vstopna koda uporabnika.)

  • HTB PAMETNI UPORABNIŠKI VMESNIK 

(LCD barvni zaslon na dotik, ročni in programski režim upravljanja, 99 programov s 6-imi koraki pečenja, nastavljivih 8 parametrov pečenja, slikovna izbira programov, tipka za direktno podaljšanje časa pečenja, izbira sistema navlaženja (CON/INT), funkcija ustavitve ventilatorja med vlaženjem, PID regulacija gretja, USB priključek, LAN internetna komunikacija.)


In še veliko več...


 HTB 8

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.