Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

DELAVNICA IZDELAVA DOMAČIH TESTENIN

DELAVNICA IZDELAVA DOMAČIH TESTENIN

24. november 2017

Vsi gostinci se vsakodnevno spopadajo z vprašanjem kako biti najboljši, kako izstopati, kako privabiti čim več ljudi, kako jim zagotoviti le najboljše. Ves čas se trudimo, hkrati pa se konkurenca na trgu hitro spreminja zato se včasih zdi, da ji kar težko sledimo. Prepričani smo, da vam pri tem, da ves čas ostajate na vrhu, lahko pomagamo. Že večkrat smo dokazali, da prisegamo na kvaliteto, ki nam je prioriteta. 

23.11.2017 smo skupaj s Horeca centrom organizirali delavnico izdelovanja domačih testenin. Delavnico je vodil priznan vrhunski kuhar Božo Salaj, ki je vodja kuhinje v italijanski restavraciji Mirje. Sam ima že več kot dvajset let izkušenj na področju priprave in izdelave domačih testenin, hkrati pa je tudi eden redkih slovenskih mentorjev in predavateljev na področju testenin. Zadnjih nekaj let tudi sam pripravlja testenine s pomočjo profesionalnih aparatov LaMonferrina.

Na začetku delavnice je potekala sama predstavitev profesionalnih aparatov znamke LaMonferrina, njihova uporaba in njihovo delovanje. Z udeleženci smo se pogovorili kaj si želimo in kako to doseči. Potem pa se je začelo...

 

Božo je skupaj z napravo LaMonferrina P3 začel pripravo in demonstracijo izdelovanja domačih testenin. S pomočjo udeležencev smo izdelali veliko različnih oblik. Špagete, rezance, raviole, peresnike, krpice... Po tem ko smo se naučili same priprave in jo osvojili, smo si naše izdelke skuhali in si privoščili odlično, predvsem pa domače, kosilo. 

Prepričani smo, da je prav domača priprava tista, s katero goste osvojimo in si zagotovimo njihovo zvestobo. Okus domačih dobrot lahko osvojimo prav z aparati LaMonferrina. Na delavnici smo dokazali, da domača priprava testenin od nas ne zahteva niti veliko časa niti težko osvoljivega znanja. Razlika v kvaliteti in okusu pa je več kot očitna in ravno ta je tista. ki nas je prepričala.

Če si tudi vi želite popestriti predvsem pa izboljšati kakovost vaše ponudbe, nas kontaktirajte na info@kaza-sistemi.si , kjer vam lahko pri tem pomagamo s vrhunskimi profesionalnimi aparati.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.