Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

PRENOVA OB BLEJSKEM JEZERU

PRENOVA OB BLEJSKEM JEZERU

25. april 2018

Ob koncu lanskega leta so na Bledu pričeli z renovacijo hotela Jelovica. Prenove so se lotili v pritličju, kjer smo pri prenovi celotne kuhinje svoje znanje pokazali tudi KAZA SISTEMI. Jasni cilji, odlično projektiranje, lična in praktična postavitev je pripeljala do krasnega izgleda in funkcionalnosti hotelske kuhinje. Svoje znanje smo vložili v vse kuhinjske dele in elemente. 

 

Na novo smo postavili centralno kuhinjo s termičnim blokom, parno konvekcijskimi pečmi, pomivalnico,  hladilnim – zamrzovalnim komoram in pripravam živil del, izdajno linijo, officom in točilnico…. 

Kuhinja hotela ima najsodobnejšo tehnološko kuhinjsko opremo od proizvajalcev Fines, Gazi, Wexiodisk, , Mecnosud, Rendisk, Kaza sistemi,…

Pri termični opremi smo zamenjali, plinske štedilnike, plinske žare, parnokonvekcijske peči, plinsko prekucno ponev, blok pulte, vozičke za pladnje, električno vodno kopel, termični blok ter še vse dodatne aparate kot sta mesoreznico, komorna vakumirka....

Pripravili smo tudi rešitev za organske odpadke, saj imajo nameščen zelo zmogljiv dehidrator IMC, ki lahko zmelje in dehidrira 700kg organskih odpadkov na uro. S tem pa prihranijo 80% stroškov. 

 

Našli smo tudi rešitev za vse hladilne sisteme, to je dislocirana enota, je multipack sistem, kar pomeni, da hladilni sistem vzdržujejo 3 agregati, in v morebitni okvari 1 izmed njih, še vedno deluje celoten sistem. Prav tako imajo nadzor nad celotnim hladilnim sistemom, kjer lahko na daljavo spremljajo delovanje komor in prejemajo opozorila na morebitne napake.

Naredili smo novo skladišče člistil, nov prehodni prostor, skladišče za pijačo, skladišče inventarja ter prostor gomoljnic. 

Pri prenovi kuhinje v hotelu Jelovica Bled smo sodelovali že od samega začetka. Najprej smo opravili svetovanje glede postavitve, pripravil smo idejni načrt, ki vsebuje tloris postavitve tehnologije kuhinjske opreme, pripravili smo microlokacije za priklop kuhinjske opreme ter popis opreme. Za tem pa smo tudi dobavili in izvedli celotno tehnologijo kuhinjske opreme.

 

 

Pri tem projektu, nam je uspelo narediti funkcionalno kuhinjo z lepim izgledom.

V kolikor bi želeli odličen nasvet in izvedbo, vaše nove kuhinje ali morda prenove kuhinje smo vam z veseljem na voljo.

Stopite v kontakt z nami, z veseljem vam pomagamo, da uresničimo vaše želje.


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.