Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

POOBLAŠČEN SERVISER PACO JET-A

POOBLAŠČEN SERVISER PACO JET-A

17. maj 2018

 

V letu 2018 smo podjetje KAZA SISTEMI  postali edini pooblaščeni serviser PACO JET v Sloveniji. S tem vam ponujamo:

HITRO ODZIVNOST (na zalogi vsi rezervni deli in usposobljenost ekipe strokovnih serviserjev)

DOGOVORJEN TERMIN SERVISA ( ob manjših okvarah ter preventivnih pregledih se lahko dogovorite za natančen termin servisa)

BREZPLAČNO PODPORO UPORABNIKOM (svetovanje pri uporabi, vzdrževanju smo na voljo na tel. št. 030 311 338)

PREVENTIVNI PREGLED ( svetujemo vam pregled 1x letno, ker si  z rednim letnim pregledom zmanjšate stroške servisa)

PRODAJO (na voljo vsi modeli in dodatki PacoJet asortimana)


PACO JET  je dinamični profesionalni kuhinjski aparat, ki je enostaven za pripravo kakovostnih jedi. Profesionalni aparat Pacojet kuharskim  mojstrom omogoča pripravo kreativnih jedi, kot so sladoledi, naravni deserti, moussi, paštete, juhe, nadevi, kreme, omake…Aparat vam globoko zamrznjena živila do 23 stopinj minusa, z ostrim nožem seseklja in zmelje v gladko kremo intenzivnega okusa in naravno živo barvo. 

 

V asortimanu si lahko izberete Paco Jet 2 in maljšega bratca Paco Jet Junior. Tako prvi kot drugi delujeta na podoben način. Oba modela vam na švicarski način zmeljeta in sesekljata vaša najljubša živila. Paco Jet Junior v barvi modre in oranžne, je prišel na trg letošnje leto in je zelo podoben svojemu starejšemu bratu. Posnema ga v vseh pogledih, le da je Junior manjši in je namenjen manjšim obratom in enostavnejši uporabi. Medtem, ko je veliki  profesionalni Paco jet 2 namenjen večjim obratom,  kot so restavracija, šola, gostilna...

 

 

Ko si želite pripraviti vrhunske sladolede, sorbete, juhe, omake, paštete in še ostale dobrote, nas pokličite, da vam svetujemo. Če pa vam aparat pokaže znake utrujenosti, pa nas obvezno pokličite, da vam vaš aparat pregledamo in popravimo. S tem poskrbimo, da bo doživel čimdaljšo življensko dobo.

 

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.