Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

LEDOMATI HOSHIZAKI

LEDOMATI HOSHIZAKI

31. maj 2018

Spet so pred vrati tisti trije meseci, na katere gostinci čakajo celo leto. Prihaja sezona, na katero se vsako leto želimo pripraviti čim bolje. Vsi vemo, da je najbolj pomembno, da v najhujši vročini nudimo gostu nekaj, kar ga odvrne od misli da je zunaj 40°C in da se komaj diha. To najlažje rešimo z odličnim sladoledom, mrzlim pivom ali odličnim koktejlom. V pomoč smo vam pri vseh treh izbirah. Za sladoled poskrbimo z vrhunskimi vitrinami, za mrzlo pivo z odličnimi hladilniki, za koktejle pa vam nudimo kvalitetne ledomate Hoshizaki.

Led je v poletnih mesecih za gostince kot zlato. Skrbi, da ga ne bo dovolj, da ga bo zmanjkalo, da se bo ledomat pokvaril, so povsem odveč. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi ledomati, vse od najmanjšega, s kapaciteto 22kg/dan, do največjih, s kapaciteto 240kg/dan. Pri izbiri najbolj optimalnega ledomata seveda ni pomembna zgolj kapaciteta. Potrebno se je vprašati, kje bo lociran ledomat in kakšno hlajenje naj ima, da bo ta deloval tudi v najtežjih pogojih in v najbolj vročih dneh poletja. Vodno ali zračno hlajen? Pri tem se obrnite na nas in skupaj bomo določili rešitev.

Kakšen led pa potrebujemo? Ali sploh vemo med čim lahko izbiramo in na podlagi česa izberemo pravo obliko? Kakšne oblike sploh poznamo?

  • Polne ledene kocke so nekako standard, ki je vsem poznan in domač, z njimi ohranjamo temperaturo dolgo časa nizko, saj se počasi topijo. 
  • Polvaljasti led je izjemno kristalna oblika in je zaradi svoje oblike in optimalno izkoriščenega prostora uporaben tudi za transport.
  • Zrnasti led ločimo po razmerju koliko vsebuje vode in koliko ledu, glede na to razmerje poznamo ogromno vrst zrnastega ledu, z njim pa se največkrat srečamo pri kakšni promociji hrane in pijače.
  • Valjasti led se topi najbolj počasi od vseh oblik, saj ima veliko večjo površino od drugih, ki meri premera kar 37mm, dolg pa je približno 45mm.
  • Poznamo pa še druge oblike, ki so povsem drugačne in nam malo manj poznane, a ravno s temi oblikami, lahko dosežemo edinstvenost in ponudbimo nekaj drugačnega. Te oblike so okrogle, zvezdaste, srčaste, velike in podolgovate kocke, klobučasti led. Te oblike se priporočajo tistim, ki želijo izstopati in ponuditi nekaj več.

Poskrbite, da vas poletje ne prehiti in vročina ujame nepripravljene.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali najbolj ugodno rešitev.


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.