Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

PRENOVLJENA KUHINJA OŠ JAKOBA ALJAŽA

PRENOVLJENA KUHINJA OŠ JAKOBA ALJAŽA

01. junij 2018

 

Zadnje spomladanske dni, smo razveselili kuharice OŠ Jakoba Aljaža v Kranju. Na šoli so po dolgih 30. letih pridobili novo kuhinjo. Stara kuhinja je bila dotrajana in nujno potrebna renovacije. V podjetju Kaza sistemi smo se ponovno dokazali, da znamo prisluhnitii željam strank. Tako smo pred kratkim zmontirali popolnoma novo kuhinjo.

Zamenjali smo obstoječo dotrajano opremo z novo termiko Gazi. Poleg obstoječe parnokovekcijske peči smo dodali še Fines parnkovekcijo PRO-COOK. Na novo smo v kuhinjo umestili Fines pekarsko peč FIN BAKE za peko slaščic. Jakob-Aljaževe kuharice so poznane po tem, da v svoji kuhinji pripravljajo velike količine jabolčnega zavitka za svoje šolarje. Za hrano, ki jo bodo želeli na hitro ohladiti oz. zamrzniti, pa si bodo odslej lahko pomagali z novo šok komoro znamke Afinox.

Delavke na oddelku za pranje posode smo razbremenili z novim Pretočnim pomivalnim strojem Winterhalter, STR 110 Energy. Z novim strojem se je v pomivalnici sprostilo 1 delovno mesto. V stari kuhinji, sta 2 delavki pomivali posodo, sedaj pa z pridobitvijo novega Winterhalterja, to delo opravlja samo še 1 delavka.

 

 

Zelo smo ponosni, da smo lahko sodelovali in pokazali svoje znanje in moči pri tako velikem projektu.

Če bi tudi vi želili prenoviti svojo kuhinjo in potrebujete nasvet, obrnite se na nas. Z veseljem se potrudimo, da ugodimo vašim željam. Povejte nam vaše želje, mi pa vam bomo strokovno svetovali in vam pomagali, da vaša želja postane resničnost.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.