Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

DELAVNICA IZDELOVANJA DOMAČIH TESTENIN

DELAVNICA IZDELOVANJA DOMAČIH TESTENIN

04. julij 2018

V mesecu juniju smo Kaza sistemi  v sodelovanju  s Horeca centrom uspešno zaključili delavnico izdelovanja domačih testenin.  Kuharski mojster Božo iz italjanske kuhinje Mirje, nam je na napravi P3 Monferina pripravil odlične testenine. Aparati za testenine Monferina so zares zanimivi, saj lahko na njih naredimo ogromno različnih vrst testenin. Poleg odličnega domačega okusa, so tudi prava paša za oči. Izbor modelčkov je neomejen, tako da lahko obliko zase najde še tako zahteven ljubitelj ali kuhar testenin. Na delavncii smo delali raviole, rezance, svedre, lazanje  in rigatone.

 

Obiskovalci, ki so prišli iz različnih krogov kuhinj, gostilen in kmečkih turizmov, so bili nad aparati navdušeni. Nekateri od njih, bodo v naslednjem mesecu že postali lastniki svojega aparata Monferina.

 

 

Domače testenine so trenutno pravi hit. Testenine na tisoč in eno obliko lahko pripravi vsak popolnoma po svoje, prav tako določi dolžino testenine ter barvo. Poleg oblike in barve  pa je tu najbolj pomembne okus, ki ga prav tako lahko naredimo popolnoma po svojih željah. Zgolj moka in jajca, morda še pesa ali peteršilj, naredijo testenino mehko in lahko, da se kar stopi v ustih. Največja prednost, ki jo radi izpostavimo v tem sodobnem času je, da so testenine kuhane zelo hitro. Svežo testenino kuhamo 1 dobro minuto, prilijemo omako in tako je jed gotova lahko v nekaj minutah.

 

 

POPOLNO IN HITRO - APARATI MONFERINA!

V kolikor bi tudi vi želeli svojim testeninam dvigniti kvaliteto okusa in v vašo kuhinjo vnesti nove oblike testenin, vas vabimo, da nas kontaktirate na info@kaza-sistemi.si ali nas pokličete na telefonsko številko 01 29 26 789.

 

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.