Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

KAZA SISTEMI V BOSNI

KAZA SISTEMI V BOSNI

18. julij 2018

Konec junija smo naredili otvoritev poletja in v ta namen se je naša ekipa odpravila na pot. Plan je bil, da poiščemo sveže ideje in se napolnimo z dobro energijo za nove izzive. Ko so otroci zapustili šolske klopi, smo mi za podaljšan vikend zapustili naše pisarne že v petek ponoči. Pobegnili smo iz Ljubljane in tako prvi dan prispeli do Sarajeva. Skozi bogato zgodovinsko zgodbo mesta nas je popeljal domačin in nam ga pobližje predstavil.  Sprehodili smo se po glavnih ulicah, vendar nas je vonj po hrani hitro premamil iz ulice v pravo bosansko ''ćevabdžinico''. Pot nas je nato vodila proti Etnem selu – HITKO, kjer smo preživeli vikend. Večer smo preživeli, kot je to v navadi, ob dobri hrani in pijači ter najboljši druži. V družbi sodelavcev.

V soboto smo imeli ''športni dan''. Večina ekipe se je odpravila na rafting, kjer nas je čakal izziv veslanja 25km, nekateri izmed nas so del poti nenamerno tudi preplavali. Dva najbolj pogumna člana naše ekipe, pa sta namesto v raft sedla na motor. Z motorji sta obiskala vse najlepše razgledne točke okoliških hribov. Po aktivnem dopoldnevu nas je v naši nastanitvi Hitko, pričakalo sveže pečeno jagnje. Sledil je družabni večer KAZ-Activity, kjer smo preverjali znanje s področja prodaje in servisa naših izdelkov na zabaven način.

V nedeljo zjutraj smo se poslovili od gostoljubnih bosanskih gostiteljev in se odpravili proti znamenitemu Titovem bunkerju, katerega namen gradnje je bil, da se v primeru atomskega napada vanj zateče Tito s sodelavci. V bunkerju smo posebno pozornost posvetili profesionalnim kuhinjam pod zemljo. Ob tem upamo, da ne bo nikoli več treba graditi tovrstnih kuhinj s takimi nameni. Pot nas je iz bunkerja vodila v Mostar, kulturno in gospodarsko središče Hercegovine, znan po svoji glavni znamenitosti ''Stari most''. Pred nami pa je bila še zadnja postojanka. Međugorje. Tam smo se seznanili s krajevno znanimi dobrotami, od hrane do pijače. Ogledali smo si vinsko klet, hladilne sisteme in pridelavo domače hrane. Siti, prijetno utrujeni in hkrati polni nove pozitivne energije smo se počasi odpravili nazaj proti Sloveniji. Za sabo smo pustili nepozabno izkušnjo, spomin na njo pa nam vsem še danes nariše nasmeh na obraz.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.