Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

OŠ FRANCA ROZMANA STANETA

OŠ FRANCA ROZMANA STANETA

06. september 2018

V NOVO ŠOLSKO LETO GREDO Z VESELJEM TUDI KUHARICE OŠ FRANCA ROZMANA STANETA

Pred kratkim je ponovno zazvonil šolski zvonec na OŠ Franca Rozmana Staneta v Ljubljani. V šolski kuhinji te šole, pa so nasmeške na svoje obraze narisali zaposleni v kuhinji.

V času šolskih počitnic je bil idealni čas za prenovo kuhinje. Kaza sistemi smo ponovno prišli do priložnosti, da se dokažemo, kako stari kuhinji zabrišemo sledi in postavimo popolnoma novo, sodobno in odlično izkoriščeno kuhinjo, na katero so ponosni tako kuharji kot ravnatelj. V termični blok smo vstavili plinske  štedilnike Gazi in električni prekucni ponevi Gazi. V pomivalnem delu smo umestili pomivalni stroj za pomivanje kuhinjske posode Colged.

 

Izdajno linijo smo izdelali iz toplovodne kopeli z ogrevano omarico, zaprtega pulta in hladilnega pulta z vitrino.

Da bodo sadje, zelenjava in meso vedno na pravih hladilnih stopinjah, so poskrbeli hladilniki in zamrzovalne omare CoolHead.

 Šolarji so navdušeni nad novo pridobitvijo v svoji šoli. Še posebej se lahko pohvalijo z solatnim barom, kateri v šolah ni ravno praksa. Sedaj si lahko sami izberejo in naložijo svoj dnevni obrok solate.

V kazi smo zelo ponosni, da s svojim trudom pričaramo nasmehe na obraz tako naročniku, kot tudi njihovim zaposlenim.

Kontaktirajte nas, da tudi vam pričaramo nasmešek na obraz.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.