Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

SEČA - KAPITOL

SEČA - KAPITOL

21. september 2018

Še ena poletna sezona je uspešno zaključena. Za prihodnje obdobje dopustov in oddihov ob morju pa pripravljamo nekaj novega. Za tiste, ki pa si izlete do morja organizirate tudi čez leto, pa bo na voljo že konec oktobra. Gre za največjo pivnico na primorskem in vrhunsko ''a la carte'' restavracijo – KAPITOL. Seča Kapitol odpira svoja vrata konec oktobra 2018, v popolnoma prenovljeni, najsodobnejši obliki. Veliko vlogo pri realizaciji tega velikega projekta imamo tudi mi.

Od samega začetka smo svoje znanje in izkušnje uporabili že pri postavitvi projekta, izrisov in popisa tehnološke opreme. Celoten objekt se deli na več oddelkov, od grobe do fine priprave, priprave mesa in glede na lokacijo seveda tudi priprave rib. Velik del prostora zavzema termična obdelava hrane, ki je sestavljena iz kvalitetne in dovršene linije Gazi - XP LINE. Poleg naštetih oddelkov pa najdemo še hladno pripravo, picerijo, slaščičarno, pomožno delavnico, bar…

         

Princip delovanja so si investitorji zamislili tako, da bo čim več proizvodnje izdelkov potekalo kar pri njih samih. Za izpeljavo takšnega načina dela je potrebno veliko raznolikih aparatov. Med njimi so aparat za izdelavo testenin, Pacojet, Robot cook, dehidrator, komorna vakumirka… Tako kot dobra priprava, je pomemben tudi kvaliteten način in prostor shranjevanja. Za shranjevanje je namenjenih kar 5 komor, izdelane popolnoma po meri, od tega 3 hladilne in 2 zamrzovalni.

Kapitol je bil za nas velik izziv, ki smo ga z veseljem sprejeli. Zdaj smo na pol poti in že komaj čakamo na končni rezultat, za katerega smo prepričani, da bo vrhunski.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.