Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

PROFESIONALNA GOSTINSKA OPREMA - NOVA PIVNICA V SEČI

PROFESIONALNA GOSTINSKA OPREMA - NOVA PIVNICA V SEČI

07. november 2018

Profesionalno gostisko opremo visoke kakovosti je dobila še ena kuhinja, in sicer restavracija Stazione Parenzana v Seči. Od izdelave projekta, popisa tehnološke opreme, izrisa kuhinje, vse do izvedbe in otrvoritve smo bili prisotni. Vsak oddelek na objektu je dobil potrebno opremo, ki jim bo omogočil najbolj optimalno delo. 

Pripravljalnice smo opremili z nevtralno inox opremo, aparati za obdelavo zelenjave, aparatom za izdelavo testenin, aparati za pripravo mesa, aparati za pripravo testa, tehtnicami in drugimi profesionalnimi kuhinjskimi aparati in pripomočki.

Osrednji del profesionalne kuhinje - termični del, sestavlja nova linija XP - LINE. Osrednji elementi so štedilnik, kuhalnik testenin, peč na oglje, plinski žar, električna friteza, konvektomat in drugi inox elementi, ki zagotavljajo dovolj delovne površine.

Peči so za gostinca ključen element dobrega dela, zato smo v Seči kuhinjo opremili z Fines parnokonvekcijskimi (PRO COOK) in pekarskimi (HTB) pečmi.

Pomivanje posode - ravno pomivalni del je tisti, za katerega stranke ne vedo kako pomemben je, za gostinca pa je tukaj najpomembnejša kvaliteta. S pomivalnimi stroji Winterhalter za belo in črno posodo ter za kozarce bo delo v restavraciji in pivnici olajšano in s tem pri osebju zagotovljeno zadovoljstvo.

Glede na vizijo investitorjev, ki bodo večino proizvodnje hrane ohranjali v svojih prostorih, smo jim kuhinjo opremili še z drugimi profesionalnimi gostinskimi aparati. Pacojet, Robot Cook, komorna vakumirka, dehidrator, aparat  za  gnetenje testa...

Hladilno opremo, ki je v velikih restavracijah ključna za ohranjanje svežih izdelkov in najbolj racionalno shranjevanje hrane, smo izvedli tako, da smo postavili 5 hladilnih  in zamrzovalnih  komor. Hladilna ali zamrzovalna komora, je najboljša rešitev za velike objekte kot tudi manjše objekte, saj jih izdelujemo po meri ter jih prilagajamo vsaki stranki posebej. 

Bar - točilni del, prostor ki je največkrat viden strankam, tam smo poskrbeli za dovršen videz s kvalitetnimi vinskimi  vitrinami, hladilnimi pulti, ledomati, hladilnimi  omarami...

PROFESIONALNA GOSTINSKA OPREMA

S vsakim zaključenim  projektom se naučimo nekaj novega, se srečamo z novimi težavami in poiščemo nove rešitve. Najbolj pomembno pa je, da z vsakim projektom zrastemo še za eno stopničko. Ponosni smo in veseli.

O tem, da naše obljube niso prazne in da iz naših idej nastajajo čudovite kuhinje in vrhunske restavracije, se lahko prepričate sami. Stazione Parenzana v Seči odpira svoja vrata za vse Vas že ta konec tedna.

Pred novim letom nas čaka še kar nekaj izzivov, ki jih bomo z veseljem delili z Vami zato nas spremljajte še naprej. V kolikor pa imate prav vi kakšen  nov izziv za nas, se že veselimo vašega sporočila ali klica

 

PROFESIONALNA GOSTINSKA OPREMA

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.