Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

Palični mešalnik na stojalu s kolesi ali "žirafa"

Palični mešalnik na stojalu s kolesi ali "žirafa"

07. marec 2019

Palični mešalnik na stojalu s kolesi ali po domače žirafa bo v vaši profesionalni kuhinji močno olajšal ter hkrati skrajšal čas priprave.

Palični mešalnik na stojalu s kolesi je primeren za zgoščevanje jedi neposredno v kotlu. Poenostavi pripravo kremnih juh, pirejev, omak, marmelad,...

Palični mešalnik na stojalu s kolesi ali žirafa je montiran na mobilnem vozičku s 4-imi kolesi in stopalko. Omogoča odlično manevriranost med delom. Voziček, potopna roka in turbina so iz nerjavečega jekla, motor ter krmilna omarica pa sta vodoodporna.

Palični mešalnik na stojalu s kolesi enostavno zapeljete do kotla, vanj vstavite potopno roko (zaradi potopne roke ga tudi imenujemo žirafa – spominja na žirafin vrat), vse ostalo naredi palični mešalnik sam.

Naša stranka Gimnazija Šiška palični mešalnik na stojalu s kolesi že uporablja ter je z njegovo zmogljivostjo ter olajšanim delom zelo zadovoljna.

V kolikor bi tudi vi potrebovali profesionalno gostinsko opremo smo vam z veseljem na razpolago.
Kontaktirajte nas, se že veselimo vašega sporočila ali klica.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.